reklama

Starania po raz pierwszy :)

To fakt... ślub pochłania naaaprawdę dużo pieniędzy, ale w moim przypadku prawie wszystko się zwróciło! Więc to nie jest tak,ze wydajesz i nic nie masz ;-)

Donia dokładnie tak samo było u mnie :-D Ja byłam w szoku kiedy widziałam jak o mnie dbał, wszystko szykował itp. Bałam się tylko, ze po ślubie mój się zmieni... jak to często bywa... jest papierek więc jest spokojniejszy i przestaje dbać o swoja kobietę. Znam kilka takich przypadków. Ale jak na razie bardzo się cieszę ze ten ślub wzięliśmy. Nic się nie zmieniło, a nawet jeśli to tylko na lepsze!

reklama
hej dziewczyny. co do waszych pogaduszek o sluvie to ja jestem prawie 1.5 roku po slubie i jestem bardzo bardzo zadowolona ;)

dziewczyny planuje w tym cyklu wypróbowac testy owulacyjne. poradzcie od ktorego dnia cyklu i w jakich porach dniach najlepiej robic testy. mam cykle 30dniowe. z gory dzieki ;)

ja także popieram stan małżeński ;)
co do testów owulacyjnych to nigdy ich nie używałam, no może raz, ale mam do nich mniejsze zaufanie niż do mierzenia temperatury

Ael a czy Ty masz juz zrobione test na toxo, cyto itp? czy dopiero gin zleci Ci przy pierwszej ciążowej wizycie?

Ostatnia edycja:
Donia plana mam takiego, odczekać w spokoju ten tydzień by minęły mi te dni z terminem spodziewanej @, na szczęście spokój, czuje tylko takie rozpychanie i ciągnięcie lekkie w dole brzucha. Dzwoniłam wczoraj do gienki i potwierdziła wtedy, że wczorajszy poranny ból to mógł po prostu być na @ gdyby wystąpiła, kazała łykać nospe i przyjść dopiero w przyszłym tygodniu. Idę we wtorek. W poniedziałek mam jeszcze wizytę u endo. Także we wtorek gienia powie mi jakie badania mam zrobić :-)
Jestem trochę wystrachana przez ten termin @, że ile razy jestem w wc, tyle razy sprawdzam jak wygląda śluz.

ewika czy Ty także masz dobre wieści w lutym? kiedy testujesz?
ja przy pierwszej ciązy notorycznie miałam uczucie, że dostałam @, nawet czasem chodziłam z wkładką bo tak byłam pewna przyjścia @

no ja też na mam ciągłe obawy że własnie dostałam @ ale zawsze wychodzę z łazienki i szczerze sie jak głupek że jednak ta wstrętna @ nie przyszła.. i tak w skrócie przeleciał mi cały dzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry