reklama
Ale facet Ciebie jak najbardziej XD XD XDKobito, to wtedy faceta nie bzyknę i już ;-)
No to uważaj na to co mówisz, bo jak powiesz coś nieświadomie to po Tobie!!Ael niegrzeczniuchu ! taa szczególnie jak będzie wiedział,że się staramy![]()
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hehe a dlaczego styczniu lub sierpniu?
Ja sobie powiedziałam,ze nie mogę zajść teraz bo będę miała skorpiona, a ja się z nimi jakoś nie bardzo dogaduje
ale starać, staraliśmy się więc kto wie... 
Magda a jakie futerko?
Ja sobie powiedziałam,ze nie mogę zajść teraz bo będę miała skorpiona, a ja się z nimi jakoś nie bardzo dogaduje

Magda a jakie futerko?
Magd.a
Fanka BB :)
Bo u mnie w rodzinie w styczniu są urodzeni moja mama, siostra ( nawet w tym samym dniu) mój Maciek i mój dziadek 
a ja i moj ojciec jestemy z sierpnia dzieli nas 2 dni różnicy
ot dlaczego chce sierpniowego, albo styczniowego bobasa :-)
a planuje zakupić drugiego shih tzu ;-) żeby mój nie nudził się sam :-)
a ja i moj ojciec jestemy z sierpnia dzieli nas 2 dni różnicy
ot dlaczego chce sierpniowego, albo styczniowego bobasa :-)
a planuje zakupić drugiego shih tzu ;-) żeby mój nie nudził się sam :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
hehe to śmieszne psiaki
U mnie sierpień panował zawsze w domu (ja, mama a nawet nasz pies!)
U mnie miesiąc w sumie nie gra żadnej roli, Ale bardzo bym chciała żeby dzidziuś urodził się na początku roku, bo wtedy będzie mu łatwiej. Idąc do pierwszej klasy dzieci są zawsze nieco starsi i lepiej rozwinięci niż dzieci z listopada czy grudnia. Później to już zaczyna być nie ważne, mi tylko chodzi o same poczatki.

U mnie miesiąc w sumie nie gra żadnej roli, Ale bardzo bym chciała żeby dzidziuś urodził się na początku roku, bo wtedy będzie mu łatwiej. Idąc do pierwszej klasy dzieci są zawsze nieco starsi i lepiej rozwinięci niż dzieci z listopada czy grudnia. Później to już zaczyna być nie ważne, mi tylko chodzi o same poczatki.
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dzięki! Choć wcale nie będę rozpaczać jak nie zaciążę w tym miesiącu, bo przynajmniej wznowie leczenie.
Podziel się: