reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Przepadnę jak kamień w wodę ;-) na razie nie planujemy powiększenia rodziny o ludzkiego członka ;-)
ale w tym roku dołączy do Nas napewno jedno futerko, a nad drugim się zastanawiam :-)

Hehe a dlaczego styczniu lub sierpniu?

Ja sobie powiedziałam,ze nie mogę zajść teraz bo będę miała skorpiona, a ja się z nimi jakoś nie bardzo dogaduje :-p ale starać, staraliśmy się więc kto wie... :-D

Magda a jakie futerko?

Bo u mnie w rodzinie w styczniu są urodzeni moja mama, siostra ( nawet w tym samym dniu) mój Maciek i mój dziadek :)

a ja i moj ojciec jestemy z sierpnia dzieli nas 2 dni różnicy :)
ot dlaczego chce sierpniowego, albo styczniowego bobasa :-)

a planuje zakupić drugiego shih tzu ;-) żeby mój nie nudził się sam :-)

hehe to śmieszne psiaki :-D U mnie sierpień panował zawsze w domu (ja, mama a nawet nasz pies!)

U mnie miesiąc w sumie nie gra żadnej roli, Ale bardzo bym chciała żeby dzidziuś urodził się na początku roku, bo wtedy będzie mu łatwiej. Idąc do pierwszej klasy dzieci są zawsze nieco starsi i lepiej rozwinięci niż dzieci z listopada czy grudnia. Później to już zaczyna być nie ważne, mi tylko chodzi o same poczatki.

No co prawda to prawda ;-) śmieszne są ogromnie, szczególnie jak zacznie szczekać, choć zdarza mu się to niezwykle rzadko ;-)

Fifka ja jednak trzymam kciuki,żebyś zaciążyła w lutym ;-)

reklama
Do góry