reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Andzia24 gratulacje wielkie,ja tez marze o własnie takim prezencie urodzinowym dla mojego M na 30 urodziny w marcu...

tak więc kochane niezaciążone w lutym- marzec nalezy do nas i bardzo mocno w to wierzę,zobaczymy upragnione kreseczki...

ja kupiłam wczoraj tescik owu i zrobiłam i wyszły dwie takie same ciemne krechy,więc owu ale ja własnie wczoraj podejrzewalam owu,dzisiaj wyszła jedna zdecydowanie jasniejsza....wg zalecen seksik był dzis rano więc trzymac kciukasy....

marzec nalezy do nas pamiętajcie....:-):-):-)

reklama
fifka ja ostatnio gadalam z mezem i przyjaciolkami odnosnie rodzenia dzieci na poczatku a nie na koncu roku. i ja sie calkowicie nie zgadzam z teoria ze dzieci z poczatku roku maja łatwiej... zmieniły sie czasy..... kiedys dziecko z poczatku roku miało rok dłuzej siedzenia w domu (niby) a teraz kiedy nie ma miejsc w przedszkolach moim zdaniem dzieci z konca roku maja lepiej bo wczesniej ida do szkoly. teraz dzieci w wieku 5-6 lat potrafia duzo duzo wiecej niz kiedy my tyle mialysmy. istnieje telewizja edukacyjna, gazetki edukacyjne, komputery i dzieci sa lepiej rozwiniete. czesto dzieci znaja litery itd. a [prawdopodobnie dzieci i tak wczesniej beda chodzily do przedszkola. a i jescze jedna sprawa.... mam siostre ktora urodziła sie w marcu i cioteczna ktora urodziła sie w tym samym roku ale w grudniu. w tym roku koncza 30 lat is tarsznie to przezywaja. ta z marca zazdrosci tej z grudnia ze caly rok ma jescze 29 lat a ta z marca juz od sylwestra przezywa.

reklama
Do góry