reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja mam tak co miesiąc :-D u mnie takie płaczliwe dni to typowy syndrom @. Mój to już się nawet mną nie przejmuje... jak zaczynam się czepiać, albo chodzę i płacze to mówi tylko "a no tak... okres się zbliża" i mnie olewa...

ja tez chciałabym miec wahania nastroju z powodu ciazy ;) jak narazie czekam na owu i wizyte u gin. jajniki bola ze hohohoho ale test owu jeszcze negatywny... ojjjjjj bola jajniki :/

hej laski:-D jak tam mija weekend?? hihi co do placzliwych objawow @ to tez tak mam od 2 cykli
Andzie24 gratuluje oby wyniki byly ok i pozytywne wiesci

jak jajniki bola to bedzie ladna owulka kochana biez sie powoli do roboty i chlopa do lozka zaciaga

fifka a jak leczyc krotka faze lutealna??

Ostatnia edycja:
magenta własnie u mnie boli boli a pozniej sie okazuje ze pecherzyk nie pekł. ale teraz ide na monitoring wiec zobaczymy czy CLO działa.

reklama
Do góry