reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael krechy piekne super :)
Fifka widze nie nie zdecydowalas sie pojsc sprawdzic czy pekl pecherzyk, bol o niczym nie swiadczy tez mialam i nici z tego byly, ale skoro Ci pekaly wczesniej no to oby, beta powinna po 10-12 dniach wyjsc juz
Rasta widze ze Tobie tez nie pekaja jak mi, ciekawe czy w tym cyklu u mnie sie cos ruszy zobaczymy
Lily mozesz mnie przepisac na koniec marca bo mam juz zwiastuny @ i jutro sie zjawi, wiec wpisz mnie na bezpieczne termin 30 marca :)

reklama
cześć dziewczynki jak tam mija dzionek ja dziś zrobiłam test i jest pozytywny:)to prezęt dla męża mojego ma dziś urodziny

Andzia gratuluje :-) ale fajnie ;-) marzyłyśmy o jednej zafasolkowanej w lutym a tu już tyle Was jest ;-)

Dotka, nie miałam możliwości pojechać. Popróbuje jeszcze z luteiną zaciążyć, a jak nie to wtedy już pójdę na pełen monitoring.

Andzia wspaniałe wieści! Ciekawe czy nasz Marzec też będzie taki owocny :-D (albo czy któraś jeszcze na luty się załapie)

nie nie :-) dziecko urodzić muszę, albo w sierpniu albo w styczniu ;-) także poza okresami mozliwymi do zapłodnienia, nie będziemy zapładniać się :-)

reklama
Do góry