reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Uff, w końcu doczytałam. :) ahhhh... mamusie :) moja teściowa jest ok, nigdy nie wtrąca się itd, wręcz przeciwnie, chwali się mną tam gdzie jeszcze o mnie nie słyszeli hehehe :D K pępowinę odciął bardzo wcześnie, więc nie miałam z tym problemu:) a zamieszkaliśmy razem pół roku przed ślubem :)

POK nas trzyma w niepewności :D
a stronka o Magnum - boska:) super psiak :)

Ostatnia edycja:
reklama
pok cwaniara trzyma nas w niepewności....a za chwilę pochwali sie dwoma kreskami...z niedowierzania pewnie nie umie wyjsc z łazeinki...na przemian płacze i się śmieje...bo po takim trudnym czasie się udało...
mam nadzieję że własnie taki jest scenariusz...;-)

I za taki przebieg ja trzymam kciuki :-)

niech juz pok się chwali bo bedzie dla długo i krótko się starających ogromna nadzieję ,że w końcu musi się udac...jak ja jej tego życzę...eh normalnie nie może byc inaczej...

wiesz może i juz pok się nie nastawia ale nie sądze jak zobaczyła cien ze by spała tak do 10 pewnie skoro swit juz wstała i robiła....mówię wam...ja przed pierwszym testowaniem prawie w nocy nie spałam

Pao.. a może jakiejś koleżance daj prace maturalną :-) bo chyba o to chodzi,że za sobą drzwi zamknąć nie możesz ;-)

reklama
Pao.. współczuje :-) ja w dzień oddania pracy maturalnej, byłam zawieźć siostrę na lotnisko do Krakowa, okazało się,że młoda nie może lecieć sama, bo nie ma ukończonych 16 l. a miała lecieć pod opieką znajomych, ale mieli oni inną rezerwację. Więc co zrobiłam,zabukowałam bilet na ten sam lot i poleciałam do UK na jeden dzień :-D mina koleżanki jak jej przez Skype mówiłam,że nie dam rady jechać dziś z nią bo w Anglii siedzę bezcenna :-D powiedziała,że oszukuje i że mam jej przywieźć bilet autobusowy z tego dnia :-D zwariowane ale miłe doświadczenie ;-)

Do góry