reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no widzisz trzymalam kciuki pomoglolo ;-) wychodzisz ciesze sie razem z toba ;-) ze zycie do ciebie wrocilo i radosc ;-) w koncu dzisiaj dzien przytulania ;-)
a co tu dzisiaj takie pustki ?? w poznaniu pogoda dziwna swieci slone a czasem nie ale tak chlodno troche ..

przedchwila mnie zdenerwowali bo niewiem czy nie bede tu caly dzien znowu bo jak ona zmienniczka dzwoni i prosi o nip to wiem ze bierze l4 a ja mam popoludnie zaplanowane wryyyyyyyyyyy mialam odebrac wynik i zalatwic reklamacje telefonu i do tego mama ma imieninki dzisiaj ahhhhhh mam nadzieje ze niedlugo zadzwoni ze przyjdzie do pracy ... jak tak dalej pojdzie to szybko pojde na l4 by miec ja z glowy i niewiem kto tu bedzie pracowal ja mam dosyc tego musiałam sie wyżalić sorki ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ael, super :)
Atan, kobitko, wyluzuj, po co Ci testy płytkowe, jak krew masz ok? Jest Dzidzia i się nie wybiera nigdzie.

A ja jednak pojadę. A jeszcze dziś się spotykamy z taką prawie internetową znajomą. Znaczy mój ją widział z dwa razy, ja wcale :p

Jestem i ja ;) Mąż pojechał do miasta, miałam jechać z Nim, ale jakoś źle się czuję :( Rozdrażniona jestem... pewnie tym, że wróci dopiero w poniedziałek nad ranem ;)) A my z maleństwem zostajemy sami :( Uu...

witajcie laseczki :-)
Ael super ze wychodzisz :tak: ciesze sie razem z toba i zycze jak najmniej wszelkich dolegliwosci-najwazniejsze ze wszystkie badania ok
Atan juz ci pod wykresem napisalm ale powtorze-lanie chcesz? przeciez nic pewniejszego od bety w domu nie wysikasz!!!

dzieki kobietki ;-) potrzebowalam tego bo sie martwilam bo bylam przekonana ze zobacze ladniejsza 2 kreske ;-) teraz czekam na bete wczoraj to mnie brzunio bolal ze hej ;-) wiec fasolka daje znac o sobie ;-)
Kasia widze ze tempka wzrosla tak jak mowilam ;-) :-D napewno masz lepszy humorek ;-)
uznalam ze jak beta wyjdzie dobra nie kupie testu nastepnego a w domu mam jeszcze 2 bo bobo w komplecie byl sprzedawany niebieskie op i zolte a zolte to dopiero 25mlu/ml wiec nie bede napewno robic ;-)

oj dawno mnie nie było :) ale sie naczytałam ojoj :)
Ael supre ze wychodzisz :)
Atan chce miec pewnośc 100000% - moze troche Cie rozumiem takie oczekiwanie dlugie to chce sie sprawdzic na wszytskie mozliwe sposoby :)
A ja w środe wiczorem odciagnelam meza od psp i poszlismy do łozeczka i bylo baaardzo milutko rano na dzien dobry powtorka a poem spedzilismy caley dizen razem, pojechalismy nad Wisle na plazy polezelismy na slonku czulam sie jak na wakacjach. Potem odwiedziny u rodzicow i wieczorem ognisko takze bardzo udany dzien. Dzis M. ma wolne pojechal wlasnie po gorace rogaliki :) słodziak :) miłego dnia moje Panie.

ja sie po prostu boje ;-) taka strachliwa jestem o swoj brzuszek nawet teraz wstaje z krzesla tak powoli ze hej ;-) zeby mnie czasem nie zakulo jedynie co zauwazylam to niemam ochoty na zadne jedzenie wczoraj tez nie mialam ... jedynie przetwory mleczne mi wchodza ;-) choc zjadlam wczoraj piers z kurczaka w ciescie ;-) bo mezulek mi zrobil i loda jadlam śmietankowego i jogurta a dzisiaj jak na razie tylko kakalko ale zaraz sprubuje zjesc kawalek bulki ale ogolnie na szynke niemam ochoty ;-) a i moj perfum mnie by wykonczyl straszny jest a tak mi sie podobal ...

Atanku no moj humor zdecudowanie lepszy chociaz sen mialam taki ze obudzilam z przekonaniem ze prawdziwy i nawet wstawac mi sie nie chcialo
a bylo tak:zadzwonil budzik na mierzenie tempki wiec zmierzylam i poszlam dalej spac no i sni mi sie ze wyszlo 35,51 no i kolo 8:30 obudzilam sie z przekonaniem ze twk wlasnie jest no i totalna zalamka, nawet juz zaczelam sie zastanawiac czy dzis dupka odstawic itp. w koncu wstalam i mysle zaznacze na skarbie, patrze na termometr a tu...OOOOOOOO
no i jak tu sobie wmawiac ze nie mysle o tym i sie nie nakrecam :-D

Atan, nie plamisz, nie krwawisz, to o co się boisz? Kłucia są normalne, nawet ból się pojawia, mnie czasem zgina wpół, tak zaboli. I co? I 15 tydzień skończony :)

reklama
no tak to jest :-) czlowiek se wmawia ale sny mowia co innego wlasnie se przypomnialam ze jakis czas temu snilo mi sie pisalam o tym ze robilam testy i byly negatywne a tylko 2 byly z 2 kreskami wiec sie chyba sen sprawdza :-) wazne ze beta ma 20,1 a ciaza jest od 5,8 wiec napewno jestem :-) zaczynam spowrotem byc szczesliwa :-) ale ciekawa jestem jaki dzis wynik bedzie :-)

Do góry