Hej dziewczyny
wczoraj już nie wchodziłam, za dużo pracy w domu
...ale właśnie się melduję
ja do dżina idę w poniedziałek, owulację musi mi określić
bo u mnie różnie to bywa z nią ;p Ael w sumie dobry sposób obrałaś na sąsiadów 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oj kochana zadziałają jak rzuci się metal XDNo głośniki nie zadziałają bo to nie w bloku te hałasy ale obok, tuż pod oknem.
Kochana a co masz ryzykować? Ja się odpłacam jak coś gdy mi ktoś wlezie za skórę za bardzo. Masz prawo mieć ciszę między godziną 22-6 więc w tych godzinach, wszelkie sąsiedzkie hałasy, burdy, muzyczka jest karana przez policjantów za zakłócanie ciszy nocnej. Ale oczywiście nie tylko sąsiedzkie, jak ktoś idzie po ulicy, drze japę, rozwala coś po 22 to od razu na policję i oni muszą przyjechać.Wolę nie ryzykować interwencją reszty sąsiadów. Zresztą mnie te hałasy juz nie przeszkadzaja w ciągu dnia, denerwują mnie jedynie te pobudki przy dźwiękach pilarek itp urządzeń.