reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie będę tu ciężarówek denerwować i staraczek :-D nic już opowiadać nie będę :-)

i zapomniałabym Konsta GRATULACJE !!

Nie będę tu ciężarówek denerwować i staraczek :-D nic już opowiadać nie będę :-)

[/COLOR]

No i tak mnie już mnie denerwujesz kobito na gg :p

Mam zamiar używać jednorazowych...

No to tetrowym z 4-8 sztuk, flanelowych do 4 sztuk. Tak mniej więcej, flanelowe są grubsze i mogą służyć nie tylko jako pielucha, ale nawet jako kocyk czy podkładka na przewijak. A tetrowych to wiadomo przy jedzeniu będzie używać, gdy dziecko będzie się ślinić, więc trzeba będzie ciągle prać, więc dobrze mieć większy zapas.

Magd.a no nie ładnie nie ładnie
przeczytam w wdroże się w to co naskorbałaś ale teraz lodówkę rozmrażam :)
ale powiem Ci moja kochana, że chyba ten Twój M. to nie jest TEN NA CAŁE ŻYCIE co?

Pracują pracują niestety dla tych panów. Mój właśnie pisał że do 22 pracuje dziś jeszcze sobie poczekam na niego :-)

10 powodów dlaczego dobrze że jest Ael:
1. Pokaże
2. Doradzi
3. Wstrząśnie
4. Ustawi w pionie
5. Przytuli (do cyca)
6. Zawsze powie coś mądrego
7. Rozśmieszy
8. Pocieszy
9. Wytłumaczy łopatologicznie
10. Pogodę przepowie

Ostatnia edycja:
Donia ja się już nad tym zastanawiałam wcześniej.. a ta sytuacja tylko mnie tylko w tym utwierdziła,że nie..

Sporo nas łączy, ale też dużo dzieli.. a z mamą M. nie ma żadnej poprawy, ba teraz nawet ja nie ukrywam,że za nią nie przepadam..

reklama
Madziu wszystko się dzieje po coś moim zdaniem, jeśli tylko się utwierdziłaś że to nie on zakończcie to, może być tylko lepiej z nim lub bez niego

Do góry