reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka ja się podpisuje pod tą listą dla Ael... więc ja już nie muszę tłumaczyć :p

Konsta gratuluje jeszcze raz!! Spokojnych 8 miesięcy :-)

A ja chciałam burze to mam... w sekundzie się taki wiatr zerwał, że musiałam wszystkie okna pozamykać

Zakupiłam na Allegro 8 pieluch tetrowych, 2 flanelowe, zestaw startowy butelek TOMMEE TIPPEE Zestaw startowy dla noworodków 2379 (1785762531) - Aukcje internetowe Allegro i ręczniczek BOBAS Okrycie po kąpieli OTULACZEK z kapturem 1449 (1794442665) - Aukcje internetowe Allegro to niebieskie z żabką :-)

hello:)
ja wlasnie ogarniam rosolek dla mezulka bo cos sie biedny zle czuje i przeziebienie go dopadlo wiec dobra zoncia ugotuje mu cos co mu pomoze i rozgrzeje :)
sprawdzilam moje wyniki z dziewczyna z watku o badaniach dla starajacych sie i potwierdzila ze wszytsko dobrze, tylko prosila by jeszcze z ginekologiem wyjasnic te plamienia .. bo to faktycznie nie jest cos "normalnego" by miec od drugiego dnia po owulce az do @..
dzis (4dc) zrobilam prolaktyne, FSH i LH i za tydzien razem z wynikami lece do ginekologa-endokrynologa wyjasniac sprawe :)

oj kochana ja ci teraz nie powiem bo nie moge znalesc swoich dawnych winikow wogole gdzies posialam wyniki badan przed roku
i tak dziekuje za checi:*
Ja w sobotę się kochałam z mężem (a jak wiecie robimy przerwe w staraniach)... i mój mąż skończył we mnie... zdziwiło mnie to troszkę... Jakaś godzinę po zapytałam się jego, czy to oznacza, że nadal się staramy, chociaż mieliśmy inne ustalenia... A spojrzał na mnie, uśmiechnął się i powiedział: "kochanie nie staramy się, my się po prostu kochamy :-) " Strasznie ciepło zrobiło mi się na serduszku, bo wiem, że jemu strasznie na tym zależy, ale jedneocześnie nie chce mnie zbytnio obarczać tym straraniem, dlatego wymyślił mały podstęp... :-)

haha ale fajny ten twoj maz :) spryciarz i dyplomata :) wiedzial jak odpowiedziec by cie uspokoic a przy okazji zyskal co chcial, dwie pieczenie na jednym ruszcie upiekl:) noz takim pozytywnym nastawieniem jestem pewna ze sie uda szybo:)* bo ty mysli odrywasz ale maz wie co robi he he

Beta 323 :-D
Sama w to jeszcze nie wierzę!
jeszcze raz gratulacje !!:)

Sun to super!! :-D Tak trzymać!! Spokojnie dać sobie troszkę luzu!

Magdalena Trzymam Kciuki za połówkowe!!!! :tak: Oby wszystko było w porządku, bo to najważniejsze! A zakupy świetne!

Donia, Nie źlę się czuję, choć bywało lepiej! Czekam z utęsknieniem na piątek bo będę miała wizytę i Usg!

Konsta!! Wspaniałe wieści!! Napisz mi proszę jak długo się staraliście bo chcę pomóc Iwaskowi i aktualizowaniu listy.

A ja dzisiaj na poprawę humoru zamówiłam sobie Dzienniczek ciążowy! Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie!! :tak:

Poza tym pogodziłam się z mężem i pieniążki z Zusu przyszły (w końcu...)

reklama
Połówkowe mam na 11.20 więc zaraz jak wrócę to Wam wszystko opowiem... chyba, że polecę do mamy pochwalić się filmikiem z USG :-p
Fifka a jak tam Konradek?? skopał Cię już dziś na opamiętanie??

Do góry