reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witaj lili. Przede wszystkim dużo cierpliwości i dobrych myśli bez zbędnego nakręcania się ;-) na pewno szybciutko zobaczysz II kreseczki na teście a z nami na pewno będzie Ci raźniej :-)

reklama
Witam się z Wami kochane :)
Właśnie chwilę temu wróciłam ze szpitala :) od razu na internet i bb :)
Na komórce źle Was było czytać ;/ więc nie nadrobiłam nic.

Jak się okazało, moje dolegliwości i bóle spowodowane były ułożeniem Malutkiej przez jakiś czas zanim dopadły mnie boleści. Niunia uciskała mi na prawy moczowód i nerkę, co spowodowało zastoje moczu, a potem obrzęk, całe szczęście nie bardzo głęboki :) po 4 dobach doprowadzili mnie do stanu powiedzmy normalności, ale mam kontynuować leczenie w domu i jak to położna dobitnie powiedziała- OSZCZĘDZAĆ SIĘ. Najbardziej nieprzyjemny był zastrzyk domięśniowy na start w zabiegowym, a potem leczenie doustnie, czyli tabletkami. Moja Mała rozwija się dobrze i dokazuje coraz wyraźniej :) W tym momencie dzidzia wg usg ma skończone 25tyg, ale ogólnie mam się trzymać na razie terminu z OM.

dobrze ze juz wszystko wyjasnione i ladnie rosnie ;-)oszczedzaj sie !!

"Jestem już po połówkowym... a więc maluszek (potwierdzona płeć męska) rozwija się niemal idealnie, wszystko prawidłowe, żadnych niedomówień czy jakiejś niepewności... niestety pani doktor powiedziała, że jak się nastawi na film z USG to maluch nie chce współpracować i tak też było :-p Oliwier jak na złość pokazał wszystko oprócz tyłu główki więc pani doktor kazała nma się pół godzinki przespacerować i mnie zaleciła wypić coś z bombelkami, dało to tylko tyle, że udało się zmierzyć jego główkę od tyłu ale filmu niestety nie nagrała :-( mam troszkę zdjęć to te najważniejsze wrzucę wam później bo teraz muszę troszkę ogarnąć mieszkanie.

Dagne dobrze, że jesteście już w domu i, że z malutką wszystko OK. Teraz przynajmniej wiesz o co chodziło i masz o połowę mniej stresu - a tak nie chciałaś jechać do tego szpitala
super ze wszystko dobrze i rosnie i mamy nastepnego chlopaka ;-) brzuszek sliczny spodnie sliczne a co z gaciami ???
Właśnie, Magdalena, jakie prawie idealnie?

Martocha, generalnie badania robi się po kilku nieudanych próbach, albo jak np podejrzewasz, że masz za krótką fazę lutealną, czyli tam poniżej 10 dni od owulki masz okres. A tak, spokojnie :) Ja nic nie robiłam i tadam

Ja mam dziś 100 dniówkę...... AAAAAAAAAAaaaa....
GRATULUJE 100 dniówki ;-)

Witam dziewczynki :) Robiłam test. Mam w sumie dobrą wiadomość :) ...

DOŁĄCZYŁAM WŁAŚNIE DO GRUPY ZAFASOLKOWANYCH !!!

Tester Afrodyta i wiesiołek się sprawdziły :) Jutro idę do gina potwierdzić :)

GRATULUJĘĘĘĘĘ zycze spanialych 8 miesiecy ;-)

No to widzisz, dobrze, że wszystko skończyło się dobrze i jesteś już w domu. Ale teraz siedź jak Bozia przykazała na wyrze i dupy nie ruszaj, no chyba że do wucetu
Przyszła paczuszka ubranek i Atan się ucieszy będę miała dla niej dwa bodziaki z żabkami :-D
Jeszcze ugadałam się z listonoszką, by jak mogła paczki do nas brała, bo ani ja ani teściu ani tym bardziej Pablo nie możemy podejść na pocztę po odbiór paczek. A listonoszka obiecała, że jak coś będzie mieć te paczki dla nas jak będą, bo ona i tak jeździ samochodem :-)

Ael juz sie ciesze na sama mysl zabki ;-) jajaj ;-) jeje ;-) super śliczne zdjecie w avatarku masz ;-)

witajcie :-)jestem tutaj nowa:tak:
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was :)
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:)
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test:)

Witamy i zyczymy szybkiego zafasolkowania ;-) czuj sie jak w domku pytaj zal sie kiedy chcesz zawsze pomozemy wysluchamy ;-)

donia czekam na zdjecie ;-)

mijenka nie placz ja tez nie widzialam bo w pracy blam zaraz w necie se obejrze ;-)

w piatek przed praca odbieram wozek wiem jaki kolor i firma ;-) bedzie wisniowy z czarnym i bialym odblaskiem taka obszyciem czy jakos tak i 3 kolowiec quinny ;-)

reklama
neciuszka było wcześniej mówić, na jaki serial idziesz:-p nie obejrzałam <beczy>

Albo masz tą stronę Przepis na życie

Atanku wiem, że się ucieszysz bo przyszła ta paczka, patrzę ja na dwóch bodziakach jest żaba i akurat pomyślałam o Tobie, a że to bodziaki na pierwsze miesiące życia to jeszcze zdążę Ci przesłać :-)

Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Do góry