reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiatm i ja :) i tez zaczne dzien od seriali, musze wczorajszy przepis na zycie nadrobic, bo wczoraj wczesnie sie polozylam spac :)

reklama
hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu żeby nadrabiać wipsy i klikać z wami , rano na chwilkę wpadam i niestety praca !!!!!!!!!!!!!!!
Czekam z nie cierpliwością na 14 wrzesień bo wizyta u gina.
Wczoraj nie była bo nic się ze mną nie dział, więc po naradzie z moim S. postanowiliśmy nie wzbudzać paniki- za to ustaliliśmy że jak coś bedzoe sie działo to juz sie nie zastanawiamy tylko jedziemy. A to wczoraj to było tylko wiczorem i tylko troszkę - więc pewnie tak jak pisałyście ze to jakieś pozostałości po zagnieżdżeniu.
Ael: jakie ładne zdjęcie masz , no no :-)
zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
A już więcej nie rzygałam, i nawet znowu czuję sie lepiej

witam nowe staraczxki , a jakies fasolki są ????

zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
Już nie cały czs, ale ma takie napady, zwłaszcza jak się za dużo na pracuję, lub na chodzę. Bola mnie cały czas (.)(.). I wieczorem czasem uźgnie mnie jajnik. Mięśnie brzucha mnie nie bolą, ale wszystko przede mną :-) ty jesteś w ciąży 2 tygodnie starszej, a to chyba spora różnica przynajmniej na początku (tak mi się wydaje)

witajcie :-)jestem tutaj nowa:tak:
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was :)
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:)
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test:)

Witaj Lili!! Rzadko sie zdarza ze się udaję za pierwszy razem, więc spokojnie. W każdym bądź razie trzymam kciuki za szybkie zajście!

Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam

miq witamy witamy!! W razie pytań nie krępuj się! Życzę szybkiego zafasolkowania!

Witam wszystkie pozostałe dziewczyny!!! Jak mija dzień? :*

fifka: ja odliczam dni do gina i marzę o l4 :-), chce spać do 10tej, wylegiwać się pod kołderką cały dzień,
Dzisiaj mam robotę w pracy, a po pracy szkolenie więc znowu będę padnięta , a co u ciebie jak jaszczurek rosnie?
zafasolkuue: mnie mięsnie brzuch bolały już wczesniej ale to moze taki moj objaw ;-)

czy dana? juz wróciła ze szpitala??? bo nie wei mczy przeoczyłam

Dana? Chyba Dagnę ;-) Wróciła i jest już wszystko dobrze! Malutka naciskała jej na nerkę i moczowód i wdarło się zapalenie. Ale już jest zdrowa i odpoczywa w domku.

A jaszczur dobrze się ma! Je ładnie, świerszcze znikają jak szalone, a i wczoraj znowu gerbera owocowego zjadł z ręki. Mimo, ze taki malusi zupełnie się nie boli! A jak otworzysz terrarium to sam wchodzi na ręce.

Zafasolkuję normalne! Ja też nie mam brzuszka a czuję się ociężała i szybko się meczę. Organizm kobiety noszącej dziecko wykonuję ogromną prace! Hormony szaleją, macica się rozciąga... nic dziwnego że czujesz się zmęczona bardziej niż zwykle.

no właśnie chodziło mi o dagnę - to fajnie ze wszystko dobrze.

zafasolkuję, ja tez jestem zmęczona, a jak któregoś razu podbiegłam, normalnie kawałeczek, na autobus to ziajałam jak pies;-)

fifka: a skąd te świerszcze macie??

reklama
Zafasolkuję normalne! Ja też nie mam brzuszka a czuję się ociężała i szybko się meczę. Organizm kobiety noszącej dziecko wykonuję ogromną prace! Hormony szaleją, macica się rozciąga... nic dziwnego że czujesz się zmęczona bardziej niż zwykle.
Wczoraj to był jakiś koszmar o 21 słaniałam się po ścianach ze zmęczenia, jak siadłam w fotelu to zasnęłam jak zabita.

Do góry