reklama
hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu żeby nadrabiać wipsy i klikać z wami , rano na chwilkę wpadam i niestety praca !!!!!!!!!!!!!!!
Czekam z nie cierpliwością na 14 wrzesień bo wizyta u gina.
Wczoraj nie była bo nic się ze mną nie dział, więc po naradzie z moim S. postanowiliśmy nie wzbudzać paniki- za to ustaliliśmy że jak coś bedzoe sie działo to juz sie nie zastanawiamy tylko jedziemy. A to wczoraj to było tylko wiczorem i tylko troszkę - więc pewnie tak jak pisałyście ze to jakieś pozostałości po zagnieżdżeniu.
Ael: jakie ładne zdjęcie masz , no no :-)
zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
A już więcej nie rzygałam, i nawet znowu czuję sie lepiej
witam nowe staraczxki , a jakies fasolki są ????
Czekam z nie cierpliwością na 14 wrzesień bo wizyta u gina.
Wczoraj nie była bo nic się ze mną nie dział, więc po naradzie z moim S. postanowiliśmy nie wzbudzać paniki- za to ustaliliśmy że jak coś bedzoe sie działo to juz sie nie zastanawiamy tylko jedziemy. A to wczoraj to było tylko wiczorem i tylko troszkę - więc pewnie tak jak pisałyście ze to jakieś pozostałości po zagnieżdżeniu.
Ael: jakie ładne zdjęcie masz , no no :-)
zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
A już więcej nie rzygałam, i nawet znowu czuję sie lepiej
witam nowe staraczxki , a jakies fasolki są ????
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Już nie cały czs, ale ma takie napady, zwłaszcza jak się za dużo na pracuję, lub na chodzę. Bola mnie cały czas (.)(.). I wieczorem czasem uźgnie mnie jajnik. Mięśnie brzucha mnie nie bolą, ale wszystko przede mną :-) ty jesteś w ciąży 2 tygodnie starszej, a to chyba spora różnica przynajmniej na początku (tak mi się wydaje)zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
witajcie :-)jestem tutaj nowa
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test![]()
Witaj Lili!! Rzadko sie zdarza ze się udaję za pierwszy razem, więc spokojnie. W każdym bądź razie trzymam kciuki za szybkie zajście!
Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam
miq witamy witamy!! W razie pytań nie krępuj się! Życzę szybkiego zafasolkowania!
Witam wszystkie pozostałe dziewczyny!!! Jak mija dzień? :*
fifka: ja odliczam dni do gina i marzę o l4 :-), chce spać do 10tej, wylegiwać się pod kołderką cały dzień,
Dzisiaj mam robotę w pracy, a po pracy szkolenie więc znowu będę padnięta , a co u ciebie jak jaszczurek rosnie?
zafasolkuue: mnie mięsnie brzuch bolały już wczesniej ale to moze taki moj objaw ;-)
czy dana? juz wróciła ze szpitala??? bo nie wei mczy przeoczyłam
Dzisiaj mam robotę w pracy, a po pracy szkolenie więc znowu będę padnięta , a co u ciebie jak jaszczurek rosnie?
zafasolkuue: mnie mięsnie brzuch bolały już wczesniej ale to moze taki moj objaw ;-)
czy dana? juz wróciła ze szpitala??? bo nie wei mczy przeoczyłam
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dana? Chyba Dagnę ;-) Wróciła i jest już wszystko dobrze! Malutka naciskała jej na nerkę i moczowód i wdarło się zapalenie. Ale już jest zdrowa i odpoczywa w domku.
A jaszczur dobrze się ma! Je ładnie, świerszcze znikają jak szalone, a i wczoraj znowu gerbera owocowego zjadł z ręki. Mimo, ze taki malusi zupełnie się nie boli! A jak otworzysz terrarium to sam wchodzi na ręce.
A jaszczur dobrze się ma! Je ładnie, świerszcze znikają jak szalone, a i wczoraj znowu gerbera owocowego zjadł z ręki. Mimo, ze taki malusi zupełnie się nie boli! A jak otworzysz terrarium to sam wchodzi na ręce.
zafasolkujęodzaraz
Ja nie wiem czy to normalne, ze już w 5 tygodniu mnie zmęczenie bierze? Wieczorami jestem tak padnięta, ze zasypiam na siedząco.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Zafasolkuję normalne! Ja też nie mam brzuszka a czuję się ociężała i szybko się meczę. Organizm kobiety noszącej dziecko wykonuję ogromną prace! Hormony szaleją, macica się rozciąga... nic dziwnego że czujesz się zmęczona bardziej niż zwykle.
no właśnie chodziło mi o dagnę - to fajnie ze wszystko dobrze.
zafasolkuję, ja tez jestem zmęczona, a jak któregoś razu podbiegłam, normalnie kawałeczek, na autobus to ziajałam jak pies;-)
fifka: a skąd te świerszcze macie??
zafasolkuję, ja tez jestem zmęczona, a jak któregoś razu podbiegłam, normalnie kawałeczek, na autobus to ziajałam jak pies;-)
fifka: a skąd te świerszcze macie??
reklama
zafasolkujęodzaraz
Wczoraj to był jakiś koszmar o 21 słaniałam się po ścianach ze zmęczenia, jak siadłam w fotelu to zasnęłam jak zabita.Zafasolkuję normalne! Ja też nie mam brzuszka a czuję się ociężała i szybko się meczę. Organizm kobiety noszącej dziecko wykonuję ogromną prace! Hormony szaleją, macica się rozciąga... nic dziwnego że czujesz się zmęczona bardziej niż zwykle.
Podziel się: