reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale daj znać jak Twoje małpa zareagowała. Rycz rycz masz prawo, podwójne szczęście mamuśka :-)

A Ty gdzie? Zostawiasz nas?

Oj pisałam ze muszę zmykać, przepisać zwolnienie... właśnie się najadłam i do was wróciłam!

No właśnie , masz rację;) Otworzy listę wrześniowych fasolek ;))

A zdjęcie wstawię :D Musicie trochę poczekać ;)
Zaczynam się bać porodu :(

Oj tam... ja się porodu nie mogę doczekać!! Jak zaczynam się bać powtarzam sobie że "tyle kobiet daje rade! Każda daje rade... A ja nie dam?"

Ja twarda, niby czemu?

Samotność Ci nie doskwiera, bo masz nas, no tu kupa dziewczyn jest przecie :-)

No ty swoją twardością (i ciętą ripostą) mogłabyś nas wszystkie obdarować i jeszcze by ci zostało... Więc nie pitol!

Jestem dotarłam do domu. O wyniku już wiecie, więc pozostaje mi napisać że zobaczyłam wielkie paskudne zero. Jest mi przykro, ale płaczu nie będzie, trzeba dalej się starać kiedyś moja kolej przyjdzie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że jak mojemu napisałam to dostałam odpowiedź że bardzo mnie kocha i będziemy się dalej starać. A na poprawę humoru każę sobie kebaba kupić :] jeszcze jakąś chwilę pewnie zajmie mi trawienie tego ale przejdzie - głowa do góry i czekać na @. Będę miała jedną nauczkę i obiecuję, że nie zrobię więcej testu przed terminem.

Dziurko kochana bardzo ale to bardzo gratuluję ci bliźniaków :*

no i g... prawda aż taka twarda nie jestem poleciało właśnie kilka łez ale już się ogarnęłam, ale to chyba bardziej nad samą sobą, już nie będę więcej. Wtrąbiłam pół paczki prażynek i mi lepiej

Tule cię kochana.. ja tak bardzo wierzyłam, ze ta fasolinka tam jest...
Co do testów to jeszcze mała nauczka... pomyśl sobie jak niektóre dziewczyny robią test wychodzi pozytywny!! A po 2-3 dniach dostają normalnej @... i poronienie/ciąża biochemiczna... Czasem lepiej jest nie wiedzieć...

Neciuszka tulę Cie strasznie mocno. Kochana, zobaczysz jeszcze przyjdzie Twój czas i Twoja kolej. Mówię z doświadczenia:-D

Ael łooo kochana dziekuję i Tobie ale to tak jak pisałam, nawet o tym nie myslę.

Ech...poszłam na wątek dla mam bliźniąt, chciałam wypytac o parę spraw a te mnie olały. Niedobre....

Magenta dziękuję! Ty też kochana majóweczka czy jeszcze kwietnióweczka?

Ja króciutko byłam na wątku lutówek... bo też jakoś czułam się olana... po drugie na żadnym wątku nie ma takiej atmosfery jak tu...

Czytałam wątek "poród na wesoło" i tak de facto śmiałam się ale w pewnym momencie jak czytałam to mnie coś wzięło na płacz.

Ja na innym forum czytałam wątek "co cię najbardziej zaskoczyło podczas porodu". Ryczałam jak bóbr... i ze śmiechu i z tęsknoty na maluszkiem... Zresztą mi wystarczy widok niemowlęcia w sklepie by się rozpłakać!

powiem wam jaka wczoraj była u mnie akcja zachciankowa
ja: oooo czipsy sobie zjemotworzyłam paczkę zjadłam może 2
Ja: bejbe dojesz bo się zepsują?
Małż: przecież chciałaś?
Ja: ale już nie chce
Małż: oj ty wydziwiasz
Ja: sam wydziwiasz jedz i nie marudź
Małż: a ty co będziesz jadła?
Ja: ooooo tosta sobie zjem
Małż: ja tez chce
Ja: ty masz czipsy jedz bo się zepsują

ahhahahha mniej więcej taka rozmowa, biedny on jest ze mną

Magenta i u mnie to samo, też tylko 3 razy, bo był taki nawał pracy w sierpniu, ze nie było kiedy

Luzik... mój już od paru miesięcy chodzi i po mnie dojada... bo niby mi się czegoś chce a tu zonk... w takich chwilach mówie do niego pieszczotliwie "mój kochany śmietniczek" :-D

No a ja już w domku! Zjadłam sobie i leże jak worek. Mam posprzątać, ale to zaaaraz... maluszek właśnie zaczął harce więc się na razie delektuje kopniakami!

Super i wszyscy sobie poszli... :confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
eee no ja jestem.
Fifka a ja mam gdzieś tamten wątek. Tak, obraziłam sie. Wczoraj jak zajrzałam sie przywitać i zapytac o bete to sie raptem ze dwie dziewczyny odezwały a dzis kompletna olewka. Ja sobie nie przypominam, żeby na tym wątku kiedys kogos nowego olano. Fakt, czasem czyjś post się przeoczy ale nie żeby tak.

Ja niby jestem o ile za chwilę nie wybuchnę... czuję się dzisiaj strasznie, najpierw zmęczona więc się przespałam a teraz mam tak nadęty brzuch jak nie wiem!! Ale nie żeby chciało mi się pierdzieć czy coś tylko tak po prostu, nie wiem czy wszystko jest w porządku, bo naprawdę jest twardy i nadęty jak balon...

Gdzie jest ten wątek "poród na wesoło" - chciałam sobie poczytać ale nie mogę znaleźć

Ostatnia edycja:
Fifciu Kochana wiem, mam nauczkę. Chwila żalu i trzeba się wziąć w garść.
Madziulek ja czekam na @ powinna przyjść dziś ale ze względu na dupka ma się objawić w piątek.
ma_gdalena ja nie znaju w tym temacie więc niestety nie pomogę

Poradźcie mi... co mogę zrobić sobie i mężowi na kolację bo już na te kanapki patrzeć nie mogę... naleśniki też już były... jajek nie lubię (w ciąży)... sałatki? Hm... no na grecką to już patrzeć nie mogę... :baffled:

Bo to jednak najfajniejszy wątek :) Kiedy i jakie pierwsze objawy też bardzo sympatyczne, ale umierające powoli niestety...

A może jakieś tosty?

A ja jutro lecę prywatnie do mojego gina, bo muszę mieć zaświadczenie do szkoły rodzenia, a gapa ze mnie i nie zabrałam. Zresztą nie spodziewałam się, że będziemy mieć termin na 1,2 październik. Więc do Kraka mi się nie chce jechać po sam papiór, a on przyjmuje u nas w mieście, tyko nie z mojego ubezpieczenia, ale jak po karteczkę to 20 zł :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry