reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
neciuszkaL wow, twoj umie piec??? no to masz dobrze, moj tylko gotuje :))mam z wczoraj rosoł, ale co to dla faceta ,

zafasolkuje: gołąbki tez bym zjadła, ale to mąz robi ja nigdy nie robiłam,

a ja znlazłam w lodóce brokuła, wiec zrobie zapiekany z makaronem, to sie nie przemęczę a moj to lubi bo i moze jak troche zjem wkoncu warzywa mile widziane w codziennym jadłospisie .

Zmierzyła swoje wymiary, tak z ciekawosci i bede raz na jakis czas sie mierzyć. mam konto na takiej stronie, jak sie odchudzałam, takze jeszcze nie przekroczyłam wagi z tamtego roku. fajnie bedzie oglądać taki regularny wzrost, a po wszystkim znowu spadek :-)

Ja już jestem, odebrałam wyniki no i niestety krwinki czerwone poniżej normy i hemoglobina też bardzo niska... :-( w ogóle to się potwornie czuje, boli mnie głowa i jak wracałam to myślałam, że nie dojdę, tak jakby wszystkie mięśnie odmówiły mi posłuszeństwa łącznie z kręgosłupem :eek: do doopyy...!!

Sun tule mocno! nie ma co się załamywać, jeszcze nie staracie się tak długo żeby się poddawać, wiem, że łatwo się mówi ale trzymam za Ciebie kciuki!! :*:*:*

Ja planowałam zrobić zupę grzybową ale jakoś nie mam weny na gotowanie więc jedyne do czego się zmuszę to ugotować ziemniaczki ze smażoną cebulką, do tego jajko sadzone i maślaneczka!

Piecze, gotuje, sprząta :) pranie też wstawi. Mi upiekł wczoraj ciasto cynamonowe z jabłkami :D
Jednym słowem teściowa dobrze chłopaka wychowała :-)
Ja niestety mojego musiałam sama naprostować, bo teściowa synów nauczyła, gdzie jest miejsce kobiety - idiotka teraz ma za swoje. Jak Małż ma czas to też w obowiązkach domowy się sprawdza i mi pomaga. Ogólnie jestem z męża zadowolona, ale czasem jak coś wymyśli to nawet mi ręce opadają.

Pytanie o sery pleśniowe - niby nie wolno, ale jak ja taki ser rozpuszczę i zagotuje, to nadal jest ryzyko?

Ostatnia edycja:
Sun tule mocno! nie ma co się załamywać, jeszcze nie staracie się tak długo żeby się poddawać, wiem, że łatwo się mówi ale trzymam za Ciebie kciuki!! :*:*:*

Dla mnie kochana nie ma znaczenia czy ktoś się stara 3 lata czy 3 m-c... każdy ma swoje marzenie i każdy inaczej odczuwa porażkę... Ja nie umiem się w tym wszystkim odnaleźć... Nie wiem jak wy miałyście, ale ja im dłużej się staram tym coraz mniej mnie cieszy kwestia posiadania dziecka... Chcę mieć dziecko, ale chyba nie za wszelką cenę...

Trzymajcie się cieplutko... :-) Dziękuje tym, które mnie wspierały...

reklama
a Ty chcesz nas opuścić?

Nie wykluczam tego, gdyż w sytuacji takiej jakiej jestem teraz, troszkę trudno mi czytać wasze posty (no i znów ryczę :-( ) w których cieszycie się swoimi wystaranymi pociechami... Ja oczywiście bardzo się cieszę jak każda z Was widzi II kreseczki na teście, ale jest mi ciężko... bardzo ciężko :-(..., gdy mi znów się nie udaje... Jesli mnie już nie będzie na forum to mam nadzieje, że mnie zrozumiecie...

Do góry