Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
A nie boisz się cc? Wiesz w ogóle jak to będzie? będziesz miała znieczulenie od pasa w dół czy w ogóle Cie " uśpią"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołuje mnie wszystko, Wiem,że są kwestie gdzie na M. nie mogę liczyć, wczoraj byłam odebrać swoje długi bo jestem w takim dołu finansowym,że każda złotówka się liczy, okazało się,że sąsiad któremu pożyczałam pieniądze, nie kwapił się z oddaniem ich, więc poszłam do jego mamy, ona nie ma z nim kontaktu, nie wie gdzie mieszka nie ma nr telefonu, kazała mi go szukać na własną rękę :-( do poniedziałku babka musi mieć pieniądze na koncie.. a mnie brakuje pewnej kwoty..Milia zawsze możesz się wygadać kochana! A co do bety to nie ma sensu... bete najlepiej robić po 12 dniu po owulacji. Wcześniej tak jak i Neciuszce może nic nie wyjść...
Magda co się stało? :-( Co taka smutna?
Odpisałam Fifce, mam taki nastrój,że wolałabym się z łóżka nie ruszać :-(Milia kochana nie rób bety bo tylko sobie nadziei narobisz...
Magda co jest, pisz raz....
Dobry wieczór
Na wstępie
Atanku kciuki były trzymaneśledziłam tylko czy już wróciłaś z usg czy nie
Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze
Widzisz maluch chce Cie trzymać w niepewności ...
![]()
Magd.a coś z facetem nie tak : ( ?
Ael jakbyś mogła to jeszcze raz przepis na tarte ?coś mnie naszło na gotowanie ostatnio ...
![]()
Dzisiaj robiłam pierwszy raz w życiu leczo, o dziwo brat się nie otruł a nawet mówił że wyszło
![]()
Fifka a Konrad jeszcze bardziej ruchliwy niż wcześniej??
Żona mojego szwagra jest w sumie w jakby nie było 5 miesiącu i kurna orpócz większych piersi nic po niej nie widaćaż zrobiłam zdjęcie zdjęcia z usg
Chociaż to nie moje dziecko to sie jaram jak głupia;D