reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

martOocha serdecznie gratuluje zafasolkowania:) dbaj o siebie oi o kruszynkę. Niedługo do Ciebie dołączymy:))))
ktory masz dzień cyklu i kiedy powinaś dostac @ bo ja powinnam w sobotę i też już powoli się sram czy się udało. w tym miesiącu wyluzowałam i nawet dokladnie nie wiedziałam kiedy mam dni płodne dopiero po fakcie sobie obliczyłam:))) jestem dobrej mysli ale jak się nie uda też dobrze kolejny miesiąc przytulaskow bez stresu:)))

Możesz wejść na mój wykres cyklu pod sygnaturkami jest :) To jest mój 44 dzien cyklu..ale tylko dlatego ,że owulacja mi się spóźniła i przyszła tuż przed planowanym @- jakoś w 30 dniu cyklu ;p. Więc jestem w ciąży 2 tygodnie jakoś..ale nie mogę liczyć od dnia ostatniej @ bo była dawno..wiec nie wiem..coś lekarze wymyślą ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja same nocki dobrze przechodzę, ale za każdym razem jak wychodzę z domu i zostawiam męża samego to płakać mi się chce:( nie lubię się z nim rozstawać

Wyraziłam swoje zdanie przed teściową. Mówiła, że źle nas zrozumiała. Sama była wczoraj zła, dlatego tak powiedziała. Ona po prostu lubi tamtą, ja jej się dziwie, ale ona mówi, że ją lubi po prostu. To jak ją lubi, to niech ją lubi...

Ja powiedziałam mężowi, że do porodu się nie będę denerwować.
A w ogóle, to jestem grubas :D Zaczynamy chodzić do szkoły rodzenia :D Ale mój mąż chrapie :ppp

Kobietki coś mnie męczy. Wczoraj od południa boli mnie podbrzusze, okolice jajników, ból jak przy okresie tylko, że już po @. Myślicie że może być to ból przed owulacją, mogło mi się aż tak wszystko poprzestawiać? Teoretycznie owulacje powinnam mieć ok 22-25 więc co mnie męczy?

Hej, hej, hello :-):-)
Cześć witam Was z rana :-)
Ja jestem umęczona jak koń po westernie. Wczoraj miałam taka migrenę, ze ani ręką ani nogą, aż beczałam z bezsilności bo tak mnie łeb nawalał. Te migreny to jakiś koszmar, miały być w ciąży łagodniejsze, a u mie to jakaś masakra. A tabletek nie wolno. I tak apap wzięłam.

Miq ja takie dziwne bóle miałam tak w 6-7 dc, a później w dniu owulacji.

Wspólczuje fasolka.. mnie też bolała głowa masakrycznie, ale mnie na zmianę pogody, no i ja mogę się faszerować jak coś tabletkami :-)))

ps. zmieniło się okienko odpowiedzi, czy tylko ja tak mam ?:>

hej dziewczyny
Byłam wczoraj na usg, u jestem taka podekscytowana dzidziuś się kręcił, wiercił, przebierał nóżkami, machał rączkami, wkładał kciuka do buzi. Okręcił się pępowiną i lekarz nie mógł zmierzyć fałdy karkowe, ale mówił żeby się nie martwić, bo na jego oko to on tam nic nie widzi do mierzenia.
Dzidziuś ma 6,5 cm, i jest taki słodki :-D, cały czas chciało mi się śmiać jak jeździł mi lekarz po brzuchu gałką że nie mogłam się powstrzymać.
Serca nie słyszałam bo powiedział że szkoda narażać maluszka, na działanie (zapomniałam czego )skoro wszystko w porządku - także jesteśmy bardzo szczęsliwi.
Widzałam że rozprawiałyście o zaangażowaniu facetów, mój praktycznie jest taki jak trzeba , ale fakt że inaczej przezywa ciążę niz ja, i tak wczoraj po badaniu ja non stop nawijałam jaki to cud że dzidziuś tak się rusza, on coś tam odpowiadał, ale po jakimś czasie już mnie zaczął wkurzać , bo ja się tak podniecałam a on nic;-), ale nie mam mu tego za złe no bo ile mozna słuchac mojego gadania o tym samym:-).

reklama
Dzień dobry!
A mnie na całe szczęście nic nie boli jak na razie, nawet herbate zdążyłam wypic i nic...

Kurde, cięzko Was nadrobić...działo się coś ciekawego?

Lamia to super:-D Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok i że zobaczyłaś swojego maluszka

Ostatnia edycja:
Do góry