reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Puk, puk, dzień doberek :)

Danao tulę bardzo mocno, trzymajcie się, wiem, że utrata kogoś bliskiego cholernie boli, ja straciłam mamę. Dlatego ważne jest byś wspierała swojego.

a tak to jak tam? Spokojnie wam minął wczorajszy dzień?

reklama
witamy ;-) a spokojnie minoł dzionek a dzis do pracy ... ide umyc głowe i zjesc obiadek ;-)

Witam sie i ja ale napisałyscie chyba poł godziny nadrabiałam
a u mnie ok mam straszne wiatry dzis mam tez 16dc po owu juz jest napewno cos mnie jakas infekcja dopada chyba za duzo sexu albo moze za ostrego sexu hehe
Ale wiecie co mam dobre przeczucia ze w tym miesiacu sie posypia pozytywne tesciki na forum zimno sie robi wszyscy pod kołderkami oby było owocnie
Zdjecie Wiktorka piekne słodziaczek
Dziurka swiete słowa trzeba byc dzielnym szczerze to ja Cie podziwiam bardzo jestes dzielna ale Bóg ci wynagrodził podwójnie teraz te czekanie.
Dzis ogarniam jubel w domu zakupy juz zrobione bo pustki w lodówce po tym długim weekendzie cmentarze zaliczone ale dzis tez chyba wyciagne micha wieczorkiem na spacer na cmentarz.

Atanku uwielbiam to ciasto :) a ja się dziś czuję dobrze :) otworzyłam sobie kubusia właśnie i popijam :-)

Oglądałam na tvn style 7 kobiet - ciąża no na koniec to się popłakałam

Kwiatuszku dobrze mówisz, dziurka, fifka i inne dziewczyny też. Staraczki kochane pamiętajcie że każda z ciężarówek była na waszym miejsu, przeszła to i owo i to co jest pisane to tylko z życzliwości bo nieraz niestety głupie rzeczy są robione a potem cierpi się.

Sil kochana jak tam się czujecie?

Ostatnia edycja:
no już jestem , i jakoś mętnie się czuje ,ale się pochwalę że kupiłam jeansy ciążowe i tylko za 75 zł także jestem zadowolona :-).

Danao: nie martw się kochana, że nie przeżywasz tego tak jak może myślisz że powinnaś, jak nie byłaś z nim emocjonalnie związana, to zrozumiałe, zresztą odejście kogoś każdy przeżywa na inny sposób, ważne abyś wspierała męża i jemu pomogła przetrwać czas żałoby. nlo niestety tak jest ze czasami nieszczęścia ciągnąsie i ciągną,
2 lata temu moja babcia zmarła, a po niej za jakieś 2 miesiące brat rodzony mopjego taty i to został zabity, jego narzeczona go nożem pchnęła, nie miną rok a zmarł mój dziadzio z którym byliśmy bardzo blisko no i babcia cały czas choruje. Niby mamy świadomość tego że już wiek, choroba ale nikt sie nie przygotuje na smierc tak zeby tego nie przezywac i nie wspominać.
Także trzymajcie się mocno, w koncu zła fama sie skonczy

Zobacz załącznik 403964Zobacz załącznik 403965Zobacz załącznik 40396625 tydzien

prosto z brzuszka dla staraczek Amelkowe fluidki ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

reklama
Do góry