Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam regularne/nieregularne cykle - jak długie itp.
starałam się od...
z czego starałam się ze wspomaganiem, (testy, mierzenie temperatury, leki, IUI) opis co jak i dlaczego?
moja historia chorobowa (z czym się borykałam) - nasze choroby związane z niepłodnością, wyniki badań, problemy ze śluzem... co tylko tam się z nami działo.
czestwotlwosc pracy (czyli jak chcieliśmy spłodzić dzidziusia) - moze ktoś miał jakiś system, specjalne pozycję? itp...
druga polowowa... czy miała jakiś problem?
moje pierwsze objawy ciążowe, kiedy był wykonany test/ jak i Beta HCG. Samopoczucie.
Parę słów o naszych staraniach... wcześniej nie wychodziło bo...? no właśnie...- nasze przemyślenia, co byście zmieniły, co czułyście itp.

Sil<tuli> ja czuję tak samo, jakoś tak dziwnie się poczułam, gdy przeczytałam że jest jakieś tajne forumWiem, wiem, przy czym nadal nie wiem, czy w emocjach, bo @ przyszła, się będzie tam chciało zaglądać. Bo wtedy zawsze gdzieś z tyłu głowy jest myśl, ze co wy wiecie, nie jesteście mną...
A ja się przyznam, ze coraz częściej wchodzę tu, czytam, nie piszę, a jak napiszę to i tak idzie w eter... i jakoś mi coraz trudniej tu wchodzić... więc sama nie wiem, czy na kameralnym bym się odnalazła... bo to nadal jednak podział, za którym część nie poszła... nie wiem, dziwnie mi i tyle, nie zwracajcie uwagi

Zaczęłam przypominać sobie wasze słowa jak ja jeszcze w ciązy nie byłam i odkryłam ze ja powtarzam te same słowa! A to oznacza ze tak faktycznie jest... Ja uważam ze tutaj żadna nie powinna się głupio czuć! Ael teraz z Wiktorem wróci i co? Ma otworzyć nowy wątek "Mamuśki"? No kurcze.... nie... ja chce zeby została z nami i też pisała o Wiktorku! Ale jak tych dzieci będzie więcej to dobrze bedzie mieć takie miejsce jak kameralne i pożalić się "słuchajcie mały nie chce sam spać... jak to u was było pomóżcie..." Mamuśki pomogą, a na watku po prosyu bedziemy sobie pisać, ze np "boze a ja znowu nie wyspana bo mały wyl pół nocy..."