reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
doberek wieczorkowo raczej kazda spi ;-)
ale sorki ze dopiero teraz kumpela mi przyniosla caly wór a nie siatke rajstopki portki ogrodniczki kąpielówki powloczke na koldre powloczki2 na podusie ochraniacz na lozeczko przescieradla 2 na gumce kilka wiekszych bodziakow i z2 fajne bluzy ;-) i skarpetki ;-) z grzchotkami ;-)
szalała wydajac po synku ciuszki ;-)

oolcia gratki egzaminu;-)
milia ojoj wspolczuje :* trzymaj sie :*
Ael kochanie boze jaki śliczny ten twoj synek az chce sie miec juz swoja dzidzie kolo siebie ;-)
magdalenko no no fajne zakupy ;-) chciałam pisac ze chce zdjecie ale juz dałas ;-)
fionka mysle ze gdy bylas zajeta nie zauwazylas ze sie ruszał i teraz spi ;-)
madziulek &&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```;-)
donia ja tez wiekszosc mam ;-) wczoraj pisalam co mam juz ;-) dla dzidzi ;-) jeszcze tylko komoda i przewijak i kosmetyki i apteczka mi została a komode kupujemy prawdopodobnie w poniedzialek ;-) bedzie nastrychu razem z lozeczkiem ;-)i wozkiem i 2 kartonami ciuszkow i 1 workiem na starsze dziecko ;-)
donau84 czy jakos tak trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

a nie powiedziałam wam dlaczego tak poznio jestem bo po wyjsciu kumpeli spotkalam sie z mamusia i w operetce wyladowałam ;-) i znowu Amelka w niebowzieta bo spektakl byl spiewany i skrzypce i inne muzyczne sprzety były wiec szalala jak nie wiem co uwielbia powazna muzyke ;-)
a potem z rodzinkka w kuchni gadali potem z siostra gadalam i znowu z rodzicami maz wrocil z pracy a teraz chrapie....wiec powli ide tez spac wiec dobranoc kochane ;*

Madziulek jak tam test?! Ciągle trzymam &&&&&& za Ciebie! :*

Dziewczyny te rzeczy dla dzieci są po po prostu prze-słodkie!!!!! Ja się boje że wpadnę w szał zakupów dla maleństwa i będzie trzeba mnie powstrzymywać ;) :D na szczęście jeszcze mam czas.

Od 3-4 dni mam mdłości o każdej porze dnia, lekarz powiedzieli że to normalne.. Ale moje ciężaróweczki: macie jakiś wypróbowany sposób aby temu zaradzić? Bo czuje się momentami strasznie :(

Madziulek, jak tam testowanie??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie doopa. Tym razem nam nie wyszło :(
Tempka spada w dół... I za jakiś czas pojawi się @.

Nawet nieźle to znoszę. Myślałam, że będzie gorzej ;-)

Madziulek no i????????
Weszłam na chwilkę tylko po to, żeby zobaczyć jak chwalisz się dwoma kreskami. Ciągle trzymam kciuki:-)
A ja teraz wkuwam na angielski, zawodowy. Jutro mam sprawdzian. Już przypomniałam sobie, dlaczego nigdy nie lubiłam uczyć się słówek:-D

Dzień dobry!

Madziulek?????Kurde, ale nas w napięciu trzymasz...

Danao współczuję, ja też nigdy nie lubiłam wkuwać, wolałam przeczytać i zapamiętać a niestety z językami tak się nie da..

Witam się i ja :)

Rosołek wstawiony, na drugie wątróbka będzie. I cosik z ciasta francuskiego wyczarować muszę bo znalazłam w zakamarkach zamrażarki ;)

Hej dziewczynki :):)
A ja sobie pospałam dzisiaj ale niestety niedługo na uczelnie muszę mykać :(:( Ale całe szczęście jedne zajęcia odwołali to jade tylko na 2,5 godziny :D
Madziulek ja również czekam na wieści od Ciebie !! Trzymam kciuki ! :-)

reklama
Do góry