reklama
miq
Fanka BB :)
Fifka to zastanów się kto przychodził i nagle przestał,kto mówił o jakiś problemach finansowych i może warto odwiedzić lombardy w okolicach zamieszkania danej osoby,przejdz się na.Policję zaoytaj co można zrobić w takiej sytuacji
Ktoś musiał być bardzo zdesperowany,że małego łańcuszek ukradł
Ktoś musiał być bardzo zdesperowany,że małego łańcuszek ukradł
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lilly, Fifka, Lamia no nie da się ukryć, że celowo ominęłam ten temat
wiecie co... był jeden! Ciało fajne ale stary pryk i tańczyć kompletnie nie umiał!!!! aż nie chcialo się go oglądać, a jak zaczął ściągać majty to zrobiło się jak dla mnie niesmacznier....
jestem jakaś dziwna
w każdym bądź razie dziękowałam Bogu, że siedzę w środku bo do tych z wierzchu babeczek podchodził i machał im tyłkiem przed oczami.... 
Lilly żółteczko pierwszy raz dałam wczoraj, dziś zrobiłam sobie dzień przerwy i obserwuję! Ale chyba nic się nie dzieje! A jak szybko ruszyłaś z całą jajecznicą?? :-)
Naprawdę współczuję takim ludziom... tak jak napisałaś świat jest niesprawiedliwy i nawet nie staram się sobie tego wyobrazić bo jest to niewyobrażalna tragedia...
Brzuszek jak zwykle cudeńko :*
O nie!
a nie przychodzi Ci nikt do głowy???
Żoneczko śliczniusia Adusia :*:*:*
A teraz znów uciekam bo zaraz znajoma wpadnie na kawę :-)

Lilly żółteczko pierwszy raz dałam wczoraj, dziś zrobiłam sobie dzień przerwy i obserwuję! Ale chyba nic się nie dzieje! A jak szybko ruszyłaś z całą jajecznicą?? :-)
No nie wiem, mi się wydaję, że po Tobie, tatusia nie widziałam
wiecie co życie jest niesprawiedliwe... kiedyś Wam pisałam, że mojego męża kolega z pracy przeżył tragedię ze swoją żoną, ich dzieciątko było poważnie chore, miało kilka wad serca, urodziło się ale wymagało operacji, pieniądze nazbierane, ktoś przekupił lekarza i doszło do tego, że dwójka dzieci straciła życie i ich to od rodziców, którzy przekupili lekarzadługo dochodzili do siebie, robili badania i niedawno okazało się, że znowu jest w ciąży. Parę dni temu byli w jakiejś klinice we Wrocławiu i kolejna tragedia to dzieciątko też jest chore. Okazało się, że to jakieś sprawy genetyczne i są małe szanse, że będą mieli zdrowe dziecko, że kiedykolwiek dziecko przeżyje. Nie wiem na co tym razem się zdecydowali, wtedy chcieli urodzić teraz... od kilku dni nie mogę jakoś dojść do siebie, niby ich nie znam osobiście ale tak jakoś...
no nic ale u Nas minął 30 tc więc czas na foteczkę, idę coś pstryknąć
Naprawdę współczuję takim ludziom... tak jak napisałaś świat jest niesprawiedliwy i nawet nie staram się sobie tego wyobrazić bo jest to niewyobrażalna tragedia...
Brzuszek jak zwykle cudeńko :*
Ależ jestem wściekła... mamy złodzieja w rodzinie... pamiętacie jak pisałam jakiś czas temu ze złoto zniknęło mi z domu? No to dzisiaj dowiedziałam się ze w tym samym czasie okradziono ze złota również moich teściów... czyli to musi być ktoś z naszego najbliższego otoczenia...łącznie okradli nas na ponad 10 tys.... noż ku^&$a mać....
![]()
A zdaje mi sie ze niby zawsze jesteśmy przy gościach... że nie zostawiamy nikogo samego... teraz było sporo odwietek i to w tym czasie te rzeczy pogineły... noż szok...![]()
O nie!

Żoneczko śliczniusia Adusia :*:*:*
A teraz znów uciekam bo zaraz znajoma wpadnie na kawę :-)
hej ,hej, my po spacerze i razem z mężem wróciliśmy do domu
fifka: no to manie złodzieja w swoim otoczeniu, kurde a masz chociaz podejrzenia kto to ??
Konradek sliczny jak laleczka
miq: no jestś miss brzuszków ciązowych :-) buziak w brzuchalek
neciuszka: piekne dziewczyny obejrzałam galerie , mąz juz u kowala robi pas cnoty ;-)
magd.a: no gdzie ty sie podziewasz ze cie tu nie ma ??
magdalena: oj to nie ciekawie ze jeden był i taki starawy :-) a szkoda bo myślałam ze coś nam pikantnego opowiesz
coś komus jeszcze miałam ale zapomniałam, bo asie spiesze bo Ada płacze i juz kąpać ją trzeba i jesc dac
fifka: no to manie złodzieja w swoim otoczeniu, kurde a masz chociaz podejrzenia kto to ??
Konradek sliczny jak laleczka
miq: no jestś miss brzuszków ciązowych :-) buziak w brzuchalek
neciuszka: piekne dziewczyny obejrzałam galerie , mąz juz u kowala robi pas cnoty ;-)
magd.a: no gdzie ty sie podziewasz ze cie tu nie ma ??
magdalena: oj to nie ciekawie ze jeden był i taki starawy :-) a szkoda bo myślałam ze coś nam pikantnego opowiesz

coś komus jeszcze miałam ale zapomniałam, bo asie spiesze bo Ada płacze i juz kąpać ją trzeba i jesc dac
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lam wszystkich którzy ostatnio przebywali u mnie w domu bo nie mam pojęcia... :-( Nikogo za ręke nie złapałam wiec nie mogę rzucać oskarżeń... cały dzień dzisiaj przegadaliśmy z teściami... dobrze ze spora część jednak została i teść nie zrobił jeszcze obrączek Konradowi...
(taki zwyczaj rodzinny ze obrączki ślubne szykuję się po narodzinach dziecka) i od dzisiaj wszystko co cenne będzie trzymane w sejfie u teścia...
Magda witaj witaj!!! szykuj się na wierszyk bo od tego cyklu zaczynam starania!
Magdalena no to faktycznie... mnie takie zabawy nie kręcą... fajnie jest pogadać i się pośmiać ale jakby jakiś facet kręcił mi dupą to bym go w nią kopnęła...
Miq i najbardziej mi właśnie szkoda tego łańcuszka i mojego pierścionka zaręczynowego... :-( A pomysłów już nie mam... serio...
Mój malutki zamiast spać durnia klei....
butli też nie chciał zjeść przed spaniem i najadł się samą piersią... nóż mały upierdasek... zaraz poleży troszkę i będzie płakał ze głodny...

Magda witaj witaj!!! szykuj się na wierszyk bo od tego cyklu zaczynam starania!

Magdalena no to faktycznie... mnie takie zabawy nie kręcą... fajnie jest pogadać i się pośmiać ale jakby jakiś facet kręcił mi dupą to bym go w nią kopnęła...
Miq i najbardziej mi właśnie szkoda tego łańcuszka i mojego pierścionka zaręczynowego... :-( A pomysłów już nie mam... serio...
Mój malutki zamiast spać durnia klei....

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
hej kochaniutkie odzyskalam laptusia ale niunia ma skok rozwojowy jak wy sobie z nim radzicie bo ona tylko na raczkach i w chuscie chce byc choc 2h w spacerowce tez dala rade... no i spi z nami bo inaczej nieda rady.. i slini sie na potege wiec wydaje mi sie ze powolutku cos chce wyjsc w buzi bo wklada wszystko do buzi... jaka to masc byla co tak polecaliscie na zeby bo wole kupic i miec juz ;-)]
wszystkim gratulacje rocznic i spoznione co wczoraj byly ;-) i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ;-)
eve trzymaj sie kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miq sliczny brzuszek ;-*
fifka konradek sliczny zmienia sie z dnia na dzien przystojniak ;-)
wszystkim gratulacje rocznic i spoznione co wczoraj byly ;-) i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ;-)
eve trzymaj sie kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miq sliczny brzuszek ;-*
fifka konradek sliczny zmienia sie z dnia na dzien przystojniak ;-)
reklama
magd.a: a to nie pracuj za dużo bo się przemęczysz :-), nie ezpłodna, tylko bezdzietna , ale za długo nie zwlekaj bo chcę byc ciocią ;-)
fifka: no to przechlapane jak każdy może być podejrzany, jak tak mozna przyjsc do kogoś do domu i coś wynieść, nie mieści mi sie to w głowie, no i najgorsze jest to że to ktoś kogo znasz, to juz jest najwieksze chamstwo, bo przeciez wpuszczasz do domu kogoś komu ufasz, mam nadzieje ze znajdziecie tego kto to zrobił i że nagadać mu /jej zeby sie ta osoba zawstydziła.
A moja mała po kąpieli zjadła 120 ml i zasnęła, jak dobrze pójdzie to obudzi sie koło 2 w nocy. Jekju jak ja uwielbiam na nia patrzeć spi jak aniołek , lubię sie koło niej położyć i patrzeć , zaraz ją do łóżeczka przeniosę,
fifka: no to przechlapane jak każdy może być podejrzany, jak tak mozna przyjsc do kogoś do domu i coś wynieść, nie mieści mi sie to w głowie, no i najgorsze jest to że to ktoś kogo znasz, to juz jest najwieksze chamstwo, bo przeciez wpuszczasz do domu kogoś komu ufasz, mam nadzieje ze znajdziecie tego kto to zrobił i że nagadać mu /jej zeby sie ta osoba zawstydziła.
A moja mała po kąpieli zjadła 120 ml i zasnęła, jak dobrze pójdzie to obudzi sie koło 2 w nocy. Jekju jak ja uwielbiam na nia patrzeć spi jak aniołek , lubię sie koło niej położyć i patrzeć , zaraz ją do łóżeczka przeniosę,
Podziel się: