reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

po Enfamilu wymiotuje bo próbowaliśmy na początku i nie chcę tego pić :sorry2: teraz piję Bebiko 1 (pediatra nam poleciła).. myślałam o Nan ale nie chcę za bardzo zmieniać mleka..

Ok ja idę zająć się pierworodnym

reklama
nat: no to mój pomysł odpadł.mój miał duże problemy na początku po nan pro. w szpitalu mieliśmy i chciałam kontynuować ale to kupne jest jakieś inne niż w szpitalach i to zdanie nie tylko moje ale położna też mówiła mi jak się skarżyłam że matki narzekają na nie. próbowałam enfin ale to jest chyba największe g* jakie wymyślili:szok: a teraz mamy bebiko i jest super pod tym względem. kolki to oczywiście była u nas zupełnie odrębna kwestia;)

sorki ale na razie nie odpisuje. pracuje dzielnie bo dziś wieczorem mam spotkanie i tylko czytam was;) wróce do domu to napiszę jak to necia ładnie wyglądała itd;)

Normalnie jestem w szoku,ta godz a nikogo nie ma? Ja rano wybrałam się do miasta,konkretnie do labolatorium po wyniki i do urzędu wyrejestrować autko.heh wykiwałam 3 osoby-nie specjalnie oczywiście,widocznie jak oni przyszli to maszyna od numerków była wył a jak ja przyszłam to akurat wł i w efekcie byłam przed nimj he he
Jeśli chodzi o wyniki,to niestety słabo,ale lekarz mówił,że najważniejsze,żeby nie spadło poniżej 10,ah ta anemia.Jutro wizyta,dopiero o 19 ktg to aż strach pomyśleć o której wrócimy,w dodatku inny lekarz bo mój się urlopuje.
Musiałam na chwilę przycupnąć na ławeczce bo mi juniorka coś skopała i nie mogłam iść,terez idę do rossmana zobaczyć co ciekawego mają...

Oj babiczko babiczko pilnuj siebie. Daj znać jak wrócisz od lekarza :-)

Witaj żoneczko :* :* :*

dzień dobry słoneczka :-)

czy jakaś dobra istotka mi streści coś niecoś od wczoraj co się działo? nie nadrabiałam was :zawstydzona/y:
my już po poprawinach, u siebie w domu bynajmniej na 3 tygodnie. zaraz się za pranie sprzątanie zabieram :-) a na fb fotki są :)

Wczoraj niewiele się działo, więc możesz odrobić :-)
A zdjęcia widziałam, bardzo fajne a Małgosia w sukience śliczna :-)

Powróciliśmy wczoraj, Mała zachwycona, tylu ludzi dla niej, ja też, mąż mnie na zamek zabrał na wystawę modeli statków :) I na lody i ogólnie było superaśnie. Ale dobrze, ze już w domu, bo słoiczki i Domi nie idą w parze.

No to fajnie, że wypad się udał, też bym gdzieś pojechała ale tylko na 5 dni jedziemy do moich rodziców...wrocław sobie z dzieckiem zwiedzę haha :-)
Co co słoiczków, daj małej czas, przekona się i będzie ładnie wsuwać :-)

Ja się witam, miałam wczoraj dać zdjęcia, nie dałam więc pocałować się w nos :-)
Noo chciałam obwieścić że młódź moja kolejną noc spała w łóżeczku....no ale z lampką całą noc. Rano Wiktor przelazł przed dziurę i wlazł na śpiącego tatę tak go budząc, miał wielki uśmiech na buziaku :-)
Musimy gdzieś wynaleźć lampkę z ikei bo tak kolejną noc z lampką ciężko.

Aaaa pozbywamy się dziś jednego wózka!!! Juhu!
No i mam nadzieję, że do końca tygodnia kolejny wózek też zostanie wysłany, 3 wózki w domu to zdecydowanie za dużo....

a ja tylko napisze że jade nad wodę, jupi ja jo :-D i tylko musze sie gdzies ukryc w krzakach zebymoich potężnych udzisk nikt nie widział, zreszta i tak do stroju sie mnie rozbieram bo nie moge na dupsko wcismnąć tego co kupiłam w tamty roku

papa miłego dnia

Hej babiczki :-)

Ja sobie siedze, popijam kawkę i jem bób :-) pyyyycha :tak::-p

Sleep i Natkusia ja jestem od początku na Nan pro 1 i bardzo go sobie chwalę, u nas nic się nie działo, żadnych problemów z kupką a za to jak raz próbowaliśmy przejść na Bebiko to od razu był brak kupek przez pare dni i czopek poszedł w ruch, pani w aptece nam powiedziała, że sporo ludzi ma po bebiko takie problemy bpo ma więcej żelaza i może powodować zatwardzenia... ale każde dziecko jest inne, więc dla jednych Nan będzie dobry a dla innych bebiko :)

Ael to Wy mieliście 3 wózki w domu?? :szok: wow :) komis planowałaś otworzyć? :-) a gdzie zdjęcia Wiktorka? :-)

Lamiav
dziękuje, że pytasz, u Julci dobrze, łazi po całym domu, wlezie wszędzie :) otwiera sobie szuflady, jeździ sama wózkiem ;-) zjada nasze budy, wysypuje ziemie z doniczek i takie tam różne cuda wianki :tak:;-)

Fifka współczuję ząkowania Konrada :( wiem co czujesz, sama mam to sa sobą i przed sobą :baffled::baffled: i już się boję na następny taki okres, a co do cyklu to z Twojego wykresu m się wydaje, że jednak może owu była?:tak:

AAAAAAAA!! Ja chcę zdjęcia!!! :-)

Witaj moja kochana żoneczko! :* Trzymam kciuki za wizyte u lekarza! Oby pomogła dla maluszka... mój je mleko Hippa kupki ma w konsystencji papki i nie ma problemów... na początku miał jak wprowadzałam stałe jedzenie.A teraz potrafi zjeść knapkę i kupa idzie sama :-D

Lam aaaa przypomniałam sobie!! Ty coś pytałaś o obserwowaniu cyklu :zawstydzona/y: czytałam to ale na śmierć zapomniałam ci napisać! Jak chcesz jakieś wskazówki to pisz na priva! :tak:

Co do spania to mój teraz sam się przewraca to raz na tą to na drugą stronę bo uwielbia spać na boczku :tak:

Aj zazdroszczę wyjazdu! Też bym pojechała ale na razie mąż jest w pracy....

Miq zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę!! :tak:

Witaj Necia :* co się działo? Chyba nic takiego z taki ważnych spraw... Sleepy będzie miała drewniane wizytówki się się fazuję :-p Pyscek mnie porzuciła i oświadczyła się Ael na co ja hajtnęłam się z Natkusią :-D Nie ma żadnych fasolek ani dzieci nowych na świecie :-)
Fotki widziałam! Śliczniusia ta moja synowa! Oj Konrad to ma szczęście :-D

Sil streszczenie mniej więcej masz w odniesieniu do Neci. :tak: I możemy sobie ręce podać... mój wcześniej lubił te słoiczki a teraz zaciska buzie i koniec... sama sobie to jedz... Myślę ze to przez to ze Konrad posmakował innych lepszych rzeczy i dlatego to już nie jest dla niego atrakcyjne... :sorry2:

Lily może była.... co ma być to będzie :tak: Dostałaś moje PW?

Truskawciu wszystkiego dobrego!! :*

Mój nareszcie padł... ale jest wkurzający :baffled: widać po nim ze nie dość ze zęby to i skok rozwojowy... cały dzień by na rękach siedział.... a jednak już waży swoje i nie mam siły go tak nosić... :angry: Wczoraj na spacerze też mąż wiózł wózek a ja małego na rękach.... chyba przeproszę chustę...

Fifka ja o mleku z Hippa słyszałam same dobre opinie :tak: a priva nie dostałam.... zaraz oczyszczę skrzynkę, może coś dojdzie albo wyślij jeszcze raz:happy2:

Ale Wam zazdraszczam dziewczyny tych wyjazdów... ja niestety wakacje mam za sobą :-(

reklama
Miq to co ja zrozumiałam, że dziś wieczorem.... No ale mimo tego kciuki trzymam :-)

Lilly no 3 wózki, kolekcjoner wózków ten mój młody :-D
W pierwszym ośka się popsuła, koło spadało, drugi mnie wkurzał i kupiliśmy porządną nową spacerówkę polskiej firmy, taki o
dsc08464b.jpg

Świetny jest ten wózek, prowadzi się tak lekko a mały uwielbia w nim siedzieć :-) na pierwszej przejażdżce to jak lord siedział, głowa uniesiona w górze, i mina typu "Deal with it" :-D

Do góry