reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
nat: no to mój pomysł odpadł.mój miał duże problemy na początku po nan pro. w szpitalu mieliśmy i chciałam kontynuować ale to kupne jest jakieś inne niż w szpitalach i to zdanie nie tylko moje ale położna też mówiła mi jak się skarżyłam że matki narzekają na nie. próbowałam enfin ale to jest chyba największe g* jakie wymyślili
a teraz mamy bebiko i jest super pod tym względem. kolki to oczywiście była u nas zupełnie odrębna kwestia
sorki ale na razie nie odpisuje. pracuje dzielnie bo dziś wieczorem mam spotkanie i tylko czytam was
wróce do domu to napiszę jak to necia ładnie wyglądała itd

sorki ale na razie nie odpisuje. pracuje dzielnie bo dziś wieczorem mam spotkanie i tylko czytam was
Normalnie jestem w szoku,ta godz a nikogo nie ma? Ja rano wybrałam się do miasta,konkretnie do labolatorium po wyniki i do urzędu wyrejestrować autko.heh wykiwałam 3 osoby-nie specjalnie oczywiście,widocznie jak oni przyszli to maszyna od numerków była wył a jak ja przyszłam to akurat wł i w efekcie byłam przed nimj he he
Jeśli chodzi o wyniki,to niestety słabo,ale lekarz mówił,że najważniejsze,żeby nie spadło poniżej 10,ah ta anemia.Jutro wizyta,dopiero o 19 ktg to aż strach pomyśleć o której wrócimy,w dodatku inny lekarz bo mój się urlopuje.
Musiałam na chwilę przycupnąć na ławeczce bo mi juniorka coś skopała i nie mogłam iść,terez idę do rossmana zobaczyć co ciekawego mają...
Oj babiczko babiczko pilnuj siebie. Daj znać jak wrócisz od lekarza :-)
Witam z rana)
Witaj żoneczko :* :* :*
dzień dobry słoneczka :-)
czy jakaś dobra istotka mi streści coś niecoś od wczoraj co się działo? nie nadrabiałam was
my już po poprawinach, u siebie w domu bynajmniej na 3 tygodnie. zaraz się za pranie sprzątanie zabieram :-) a na fb fotki są![]()
Wczoraj niewiele się działo, więc możesz odrobić :-)
A zdjęcia widziałam, bardzo fajne a Małgosia w sukience śliczna :-)
Powróciliśmy wczoraj, Mała zachwycona, tylu ludzi dla niej, ja też, mąż mnie na zamek zabrał na wystawę modeli statkówI na lody i ogólnie było superaśnie. Ale dobrze, ze już w domu, bo słoiczki i Domi nie idą w parze.
No to fajnie, że wypad się udał, też bym gdzieś pojechała ale tylko na 5 dni jedziemy do moich rodziców...wrocław sobie z dzieckiem zwiedzę haha :-)
Co co słoiczków, daj małej czas, przekona się i będzie ładnie wsuwać :-)
Ja się witam, miałam wczoraj dać zdjęcia, nie dałam więc pocałować się w nos :-)
Noo chciałam obwieścić że młódź moja kolejną noc spała w łóżeczku....no ale z lampką całą noc. Rano Wiktor przelazł przed dziurę i wlazł na śpiącego tatę tak go budząc, miał wielki uśmiech na buziaku :-)
Musimy gdzieś wynaleźć lampkę z ikei bo tak kolejną noc z lampką ciężko.
Aaaa pozbywamy się dziś jednego wózka!!! Juhu!
No i mam nadzieję, że do końca tygodnia kolejny wózek też zostanie wysłany, 3 wózki w domu to zdecydowanie za dużo....
a ja tylko napisze że jade nad wodę, jupi ja jo
i tylko musze sie gdzies ukryc w krzakach zebymoich potężnych udzisk nikt nie widział, zreszta i tak do stroju sie mnie rozbieram bo nie moge na dupsko wcismnąć tego co kupiłam w tamty roku
papa miłego dnia

papa miłego dnia
lillydelux
Hej babiczki :-)
Ja sobie siedze, popijam kawkę i jem bób :-) pyyyycha

Sleep i Natkusia ja jestem od początku na Nan pro 1 i bardzo go sobie chwalę, u nas nic się nie działo, żadnych problemów z kupką a za to jak raz próbowaliśmy przejść na Bebiko to od razu był brak kupek przez pare dni i czopek poszedł w ruch, pani w aptece nam powiedziała, że sporo ludzi ma po bebiko takie problemy bpo ma więcej żelaza i może powodować zatwardzenia... ale każde dziecko jest inne, więc dla jednych Nan będzie dobry a dla innych bebiko
Ael to Wy mieliście 3 wózki w domu??
wow
komis planowałaś otworzyć? :-) a gdzie zdjęcia Wiktorka? :-)
Lamiav dziękuje, że pytasz, u Julci dobrze, łazi po całym domu, wlezie wszędzie
otwiera sobie szuflady, jeździ sama wózkiem ;-) zjada nasze budy, wysypuje ziemie z doniczek i takie tam różne cuda wianki
;-)
Fifka współczuję ząkowania Konrada
wiem co czujesz, sama mam to sa sobą i przed sobą 
i już się boję na następny taki okres, a co do cyklu to z Twojego wykresu m się wydaje, że jednak może owu była?
AAAAAAAA!! Ja chcę zdjęcia!!! :-)
Ja sobie siedze, popijam kawkę i jem bób :-) pyyyycha

Sleep i Natkusia ja jestem od początku na Nan pro 1 i bardzo go sobie chwalę, u nas nic się nie działo, żadnych problemów z kupką a za to jak raz próbowaliśmy przejść na Bebiko to od razu był brak kupek przez pare dni i czopek poszedł w ruch, pani w aptece nam powiedziała, że sporo ludzi ma po bebiko takie problemy bpo ma więcej żelaza i może powodować zatwardzenia... ale każde dziecko jest inne, więc dla jednych Nan będzie dobry a dla innych bebiko
Ael to Wy mieliście 3 wózki w domu??

Lamiav dziękuje, że pytasz, u Julci dobrze, łazi po całym domu, wlezie wszędzie

Fifka współczuję ząkowania Konrada

AAAAAAAA!! Ja chcę zdjęcia!!! :-)
Lamia nie pisz głupot o sobie i dobrze wypocznijcie :-)
TRUSKAWCIU MOJA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!! :* :* :*
Zobacz załącznik 488851Zobacz załącznik 488851Zobacz załącznik 488852
TRUSKAWCIU MOJA KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!! :* :* :*
Zobacz załącznik 488851Zobacz załącznik 488851Zobacz załącznik 488852
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Witaj moja kochana żoneczko! :* Trzymam kciuki za wizyte u lekarza! Oby pomogła dla maluszka... mój je mleko Hippa kupki ma w konsystencji papki i nie ma problemów... na początku miał jak wprowadzałam stałe jedzenie.A teraz potrafi zjeść knapkę i kupa idzie sama 
Lam aaaa przypomniałam sobie!! Ty coś pytałaś o obserwowaniu cyklu
czytałam to ale na śmierć zapomniałam ci napisać! Jak chcesz jakieś wskazówki to pisz na priva! 
Co do spania to mój teraz sam się przewraca to raz na tą to na drugą stronę bo uwielbia spać na boczku
Aj zazdroszczę wyjazdu! Też bym pojechała ale na razie mąż jest w pracy....
Miq zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę!!
Witaj Necia :* co się działo? Chyba nic takiego z taki ważnych spraw... Sleepy będzie miała drewniane wizytówki się się fazuję
Pyscek mnie porzuciła i oświadczyła się Ael na co ja hajtnęłam się z Natkusią
Nie ma żadnych fasolek ani dzieci nowych na świecie :-)
Fotki widziałam! Śliczniusia ta moja synowa! Oj Konrad to ma szczęście
Sil streszczenie mniej więcej masz w odniesieniu do Neci.
I możemy sobie ręce podać... mój wcześniej lubił te słoiczki a teraz zaciska buzie i koniec... sama sobie to jedz... Myślę ze to przez to ze Konrad posmakował innych lepszych rzeczy i dlatego to już nie jest dla niego atrakcyjne... 
Lily może była.... co ma być to będzie
Dostałaś moje PW?
Truskawciu wszystkiego dobrego!! :*
Mój nareszcie padł... ale jest wkurzający
widać po nim ze nie dość ze zęby to i skok rozwojowy... cały dzień by na rękach siedział.... a jednak już waży swoje i nie mam siły go tak nosić...
Wczoraj na spacerze też mąż wiózł wózek a ja małego na rękach.... chyba przeproszę chustę...

Lam aaaa przypomniałam sobie!! Ty coś pytałaś o obserwowaniu cyklu

Co do spania to mój teraz sam się przewraca to raz na tą to na drugą stronę bo uwielbia spać na boczku

Aj zazdroszczę wyjazdu! Też bym pojechała ale na razie mąż jest w pracy....
Miq zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę!!

Witaj Necia :* co się działo? Chyba nic takiego z taki ważnych spraw... Sleepy będzie miała drewniane wizytówki się się fazuję

Fotki widziałam! Śliczniusia ta moja synowa! Oj Konrad to ma szczęście

Sil streszczenie mniej więcej masz w odniesieniu do Neci.

Lily może była.... co ma być to będzie

Truskawciu wszystkiego dobrego!! :*
Mój nareszcie padł... ale jest wkurzający

lillydelux
Fifka ja o mleku z Hippa słyszałam same dobre opinie
a priva nie dostałam.... zaraz oczyszczę skrzynkę, może coś dojdzie albo wyślij jeszcze raz
Ale Wam zazdraszczam dziewczyny tych wyjazdów... ja niestety wakacje mam za sobą :-(

Ale Wam zazdraszczam dziewczyny tych wyjazdów... ja niestety wakacje mam za sobą :-(
reklama
Miq to co ja zrozumiałam, że dziś wieczorem.... No ale mimo tego kciuki trzymam :-)
Lilly no 3 wózki, kolekcjoner wózków ten mój młody
W pierwszym ośka się popsuła, koło spadało, drugi mnie wkurzał i kupiliśmy porządną nową spacerówkę polskiej firmy, taki o
Świetny jest ten wózek, prowadzi się tak lekko a mały uwielbia w nim siedzieć :-) na pierwszej przejażdżce to jak lord siedział, głowa uniesiona w górze, i mina typu "Deal with it"
Lilly no 3 wózki, kolekcjoner wózków ten mój młody

W pierwszym ośka się popsuła, koło spadało, drugi mnie wkurzał i kupiliśmy porządną nową spacerówkę polskiej firmy, taki o

Świetny jest ten wózek, prowadzi się tak lekko a mały uwielbia w nim siedzieć :-) na pierwszej przejażdżce to jak lord siedział, głowa uniesiona w górze, i mina typu "Deal with it"

Podziel się: