• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gatto nie ma sprawy chciałam pokazać no wiesz co i jak :-)faktycznie jesli masz duzo miejsca to kup porządne łóżeczko z ochraniaczami i pięknym baldachimem:tak:i będzie śliczne a własne łóżeczko zawsze się przyda bo jak malutka wyrośnie to będzie dla drugiej pociechy:-)

reklama
my tez dopiero co sie doczlapalismy do domu, Mala ubawila sie jak cholercia, mlody nie chcial jechac ale delfiny mu sie bardzo podobaly... wyszlismy z przedstwawienia mokrzy jak po porzadnym prysznicu :-D dobrze, ze wzielam dla wszystkich ciuchy na zmiane ;-) mlody oczywiscie twierdzil ze po co jego jak on wyschnie i juz ;-) a po powiedzial, ze jednak mialam dobry pomysl wziac ciuszki :-D
wyszaleli sie z kozami, gdzie mozna wejsc i nawet je dokarmiac oczywiscie karma kupiona w automacie ZOO.
Dzien zaliczony do udanych a teraz spadam spac bo na pysia rypne przy kompie ;-)

Cześć dziewczynki, wróciliśmy od rodziców. Z dziadkiem tak średnio, wczoraj rano była tragedia a wieczorkiem super- śmiał się, żartował, poznawał i pamiętał wszystkich. Dzisiaj jest w sumie sama nie wiem jak :-( lekarka mówi, że kora mózgowa zaczęła obumierać. Nic już nie możemy zrobić...

U nas też straszna mgła. Przez cały dzień się nie podniosła. Wyjechaliśmy wcześniej żeby jeszcze za jasnego przyjechać. Maksymalna widoczność na trasie 100m ale to w dosłownie kilku miejscach. A tak całe 90km jechałam z prędkością 40-50 km/h i widocznością 30-50m.
Jutro idę do lekarza bo chyba jednak sama się nie wyleczę. Mam teraz straszny kaszel i czuję, że mnie dusi na oskrzelach. Mam nadzieję, że to nie zapalenie :-(

Czesc Kobietki

Melduje ze zyje:tak:bylismy na weekendzie u znajomych bylo bardzo milo,dzisiaj poszlismy na grzyby i przy okazji spacerek byl i lupy calkiem niezle;-)Pogoda byla super podobno to koncowka wiec trzeba korzystac:tak::-)

Buziam Was Kochane i goraco pozdrawiam

reklama
Marta, zdrowiej! Ja też lekko przeziębiona, dlatego taki super weekend przesiedziałam w domu niestety. Ale nie mogę sobie teraz pozwolić na choróbsko żadne. A dla zabicia czasu postanowiłam wrócić do nauki włoskiego :-)

Elka - a jak się czujesz? Mdłości Cię jeszcze nie dopadły?

Magda - jak wizyta u lekarza??

Zapominajko
, udało się zrealizować dzisiejsze przyjemne plany?

Nanu, projekt skończony? :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry