• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kochane a ja dzisiaj przy tak pięknej pogodzie mam mega nerwy i nie wiem dlaczego:confused::confused::confused: cały dzień czepiam się O ....... humoru nie mam podbrzusze boli i jajniki ciągną..ech:-( elka jak samopoczucie???? o to miło spędziłaś weekend:-)marta dobrze ze idziesz do lekarza nie zwlekaj :tak:dużo zdrówka:-)suana również dużo zdrówka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Właśnie wróciłam od rodziców z Podlasia :) Wizyta bardzo udana, znaczy się zna znalazłam chyba w końcu swojego stałego ginekologa :) Bardzo rzetelny, sympatyczny i opanowany lekarz. Powiedział,że jeśli spóźniał mi sie okres, była temperatura i obwite krwawienie na początku, to coś się tam działo, ale się nie zagnieździło. W każdym razie kazał mi się nie przejmować, powiedział,że wszystko jest obecnie ok. Dostałam skierowanie na morfologię krwi, toksoplazmozę, glukozę itp., dostałam witaminki, zwiększoną dawkę kwasu foliowego i dupka, którego mam brać od 14 dc przez 12 dni. Powiedział,że daje mi 3 cykle, a jak nie zajdziemy, to będzie robił poważniejsze badania. I poradził jeść cytrynę,kiwi i grejpfruty :)

Magda, a te cytrusy to na co? To dobrze, że trafiłaś wreszcie na kogoś sensownego, to jest bardzo ważne, żeby mieć zaufanie do swojego lekarza.. Trzymam kciuki za Ciebie!

Dzięki Angel :) Ja też tak czasami mam, ze chodzę nerwowa aż mnie brzuch boli bez żadnej konkretnej przyczyny. Nerwy, niestety... Ale staram się jakoś z tym radzić - ostatnio taki stres postanowiłam wybiegać i muszę przyznać że pomogło. To może być niezły sposób - i na nerwy i na dodatkowe kilogramy :)

Angel moze to owulka?? jak tak, to jutro/pojutrze powinna pojsc w gore temperatura!!! Bedziemy obczajac :tak: Aaaa, jakbys sobie wkleila w sygnaturke nie linka tylko obrazek wykresu byloby wygodniej zagladac :tak:

Elka co bedziesz robic z grzybami????

Suana molto bene!! mi fa piacere!! è una bella lingua da imparare:tak:

Magda to bardzo dobra wiadomosc i wazne, ze w koncu znalazlas kogos kto jest skrupulatny:tak: A na co pomagaja te owoce?

Gatto! zrozumiałam wszystko oprócz imparare, które natychmiast sprawdziłam i zapamiętałam :)

Zapominajko, to przykro mi, że z planów nici. A jak się czujesz? Mdłości ustępują?

Gatto grzybki obgotowalam i jutro zadzialam sosik do ziemniaczkow;-)Czuje sie dobrze mdlosci chyba raczej nie mam czasami cos na podobie ale nie wiem czy na 100% bo np mdli mnie tez jak jestem glodna:-ppiersi pobolewaja czasem bardziej czasem mniej...kurcze nie wiem kiedy do lekarza pojsc:dry:

Madzia hejka ciesze sie bardzo ze znalazlas doktorka na stale, ze wyjazd udany no to zabieraj sie za cytruski no i owocnego cyklu zycze &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Elka mdłości są przede wszystkim od głodu dlatego polecają jeść mało a często i jak tylko poczujesz głód to od razu coś małego schrupać. Ja poszłam do lekarza po skończonym 6 tygodniu od OM ale wiem, że dziewczyny szły później bo w tym czasie jeszcze nie było widać za wiele. Mało się na tym znać, laski z pewnością lepiej doradzą :-)

Generalnie powiedział,że w tych owocach najważniejsza jest witamina C. W sumie nie zapytałam po co, ale może żeby nie zachorować i nie musieć brać leków? Sezon jest taki przeziębieniowy. Dziękuję za wszystkie kciuki, będziemy działać i wspierać się dupkiem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry