Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak kiedy, jest dużo lepiej niż kilka tygodni temu, ale jeszcze niestety przytulam porcelanę...Zapominajko, to przykro mi, że z planów nici. A jak się czujesz? Mdłości ustępują?
Kobietki witam i proszę o kciukaski bo rano testujęmamy jutro rocznicę ślubu, więc byłby piękny prezent dla mężulka
![]()
laski i już po testowaniu, po 5 min druga kreseczka byla tyci tyci wyraźniejsza niż wczoraj, ale po 15 min kuknełam na test jeszcze raz i wyszła duuzo grubsza tylko nie wiem czy to jeszcze wiarygodne, ale wiadomo z testami różnie bywanie chcę się jeszcze cieszyć, ale mam taka cichutką nadzieję, że to jednak dzidziolek
ten cykl w ogóle miałam jakiś dziwny, ok w połowie cyklu robiłam testy owulacyjne i była ciągle jedna krecha więc sama nie wiem..
Jednak po poronieniu zostaje jakiś znak na psychice, bo się teraz boję jak cholera, w tamtej ciąży zaraz miałam objawy, bolące nabrzmiałe piersi a teraz nic nie widze..
same zobaczcie, to test z wczoraj:Zobacz załącznik 509237
a ten z dzisiaj po 15 min od zrobienia: Zobacz załącznik 509238

wkleiłam minaturkę tak jak pisałaś
a jak mała gattinka się ma?;-)izka dla mnie dzidziolek jak nic,gratulacje;-):-)danutaski ojej jak ninka jest śliczna:-)suana już sama nie wiem co mam myśleć może być pózno ale śluz jest raczej mleczny czyli nic z tego.
No nic zobaczymy co przyniosą kolejne dni.Super niech robi fikołki i tańczy w końcu co ona ma robić cały dzień w brzuchu
cieszę się żę wszystko oki;-)