• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Body mam dużo :) mąż kupił 5-pak z nadrukami samochodu, ciężarówki, motora, śmigłowca i koparki chyba :-)

w okolicy świąt chyba nikt, z tego co pamiętam to odkąd Lidia i Ninka są na świecie Wojtuś jest chyba najstarszy.

reklama
hejka
:-)
Iza gratuluję dwóch kreseczek i rocznicy, ja tez dziś mam rocznicę ślubu heheh
Magda fajnie że odnalazłaś porzadnego doktorka chłop rzeczowy jak widać wiec trzymam kciukaski ;-)
Elka ja byłm pierwszy raz u gina równo 6 tyg i udało sie zobsczyc serducho :tak:powodzenia
Marta-I zdriwiej, Duomox o ile dobrze pamietam brałam wziewnie w poprzedniej ciąży, tak jakos nazwe kojarze.
Myszko az CI zazdroszcze tak udanej zabawy w Zoo;-)
Nanu oszczędzaj sie w pracy.

Gatto dziewczynki góra hehe moja mała tez niexle mi "dokopuje" ostatnio zaliczyła tez juz czkawke śmieszne uczucie juz zapomniałam jak to było z jagoda.
Danutaski nie tłumacz sie ze nie masz czasu na forum przeciez to norma że Ninka pochłania najwiecej uwagi teraz, gratulacje ze tak fajnie sobie radzisz.:tak:

Za staraczki trzymam kciuki także i zaglądam tu z nadzieja że znowu jedna z Was Kochane bedzie sie chwaliła dwoma kreseczkami.:tak:

reklama
Marta-I zdriwiej, Duomox o ile dobrze pamietam brałam wziewnie w poprzedniej ciąży, tak jakos nazwe kojarze.
Kochana brałaś Bioparox ;-) Duomox jest w tabletkach, które strasznie śmierdzą. Nienawidzę ich :no:

Dziewczyny jaki jest najbardziej uniseksowy kolor pokoiku dla dziecka?

Uniseksowy to może być jakiś żółty, pomarańczowy lub odcienie beżowego, piaskowego itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry