• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tak mam non stop, jak robie sie głodna to mi niedobrze....
ona to ma - jesteś w 8-9tc więc pewnie dziewczyny mają rację że ten śluz to w terminie @...
jak do jutra nie przejdzie - idź do gin, będziesz spokojniejsza:)
moja gin już się nabija że wizyty to moje hobby:D

reklama
Ona to ma, tak organizm moze ci dawac znak, ze jest przemeczony. Jesli zauwazysz takie plamienia brzowe to najlepiej poloz sie na jakis czas z nogami w gorze ( w sensie uniesionymi , mozesz trzymac na poduszce na przyklad)

czesc dziewczyny ;-)
Fuma, rzeczywiscie bede w Polsce na poczatku listopada, i przejde sie wtedy do lekarza. to zreszta powinien byc czas okoloowulacyjny, wiec niech przy okazji podgladnie moje pecherzyki :-) nie trac nadziei, niedlugo sie okaze :-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

czesc dziewczyny :-)

my wczoraj swietowalismy na urodzinach Malej konczyla dwa latka :-) w zwiazku z szykowaniami caly czas az do imprezy byla u nas, rozkoszna bardziej niz zwykle jakby wiedziala, ze to szczegolny dzien ;-)
od rana dostala swoj prezencik i caly dzien byla doktorem :-D

Hej dziewczyny!
Fajnie Myszko ze urodziny malutkiej sie udaly i dzien milo spedzony...
Zazdroszcze Wam czasem tej laby i czasu wolnego... z drugiej strony tak mi sie wlecze czas do wizyty ZERO ze ciesze sie ze praca wypelnia mi czas...

Myszko a ty kiedy wizytujesz? Jakos mi sie kojarzy ze w tym tygodniu:) &&&

Milego dnia!

reklama
Nanu my wizytujemy w piatek ;-) my sami musimy sobie czas zorganizowac, a z Mala te godziny leca niewiadomo kiedy :-)
Kazdej z nas zycze takiego dziecka jakim ona jest, zero stresu, problemow ze spaniem czy jedzeniem... jak trzeba zabawi sie sama i gdy powiesz zeby zostala w danym miejscu to tak dlugo bedzie siedziec dopoki Tomaszek sie nie pojawi na horyzoncie, bo potem nie ma zmiluj "Tobak" jest dla niej najwazniejszy ;-) :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry