• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejka

Madzia lece lece :-)w przyszly poniedzialek planuje:tak: Myszko Mala to naprawde super dziecko szkoda ze rodzice tego nie widza...ach w milym towarzystwie szybko czas plynie;-)&&&&&&& za wizyte:tak:Nanu swieta racja z jednej strony chcialoby sie poleniuchowac w domciu ale za duzo czasu by bylo na rozmyslania a jak sie duzo mysli to glupoty do glowy przychodza:-D

Dzień dobry,

Ona-to-ma też mi się wydaje, że termin @ masz więc plamienie pewnie dlatego się pojawiło. Poleż sobie, odpocznij i jeśli nie minie to do gina :tak:

hej dziewczynki, trzymajcie kciuki, dzisiaj lecę do POznania na wizytę z docent Paul:szok: i się wszystko okaże
milego dnia życzę
&&&&&&&&

Iggy dalej chory, na szczęście kaszel mi się mokry robi, więc ku dobremu idzie.

Myszko pokaż nam zdjęcie tej małej królewny. Tak o niej piszesz, że aż bym ją poznać chciała :-D

Zapominajko pewnie jest tak ja piszecie, ale ja nie mam jak polezec, odpoczac, ciagle mam cos do roboty... Jeszcze dzisiaj mi sie snilo ze krwawilam, pojechalam do szpitala przez godzine szukalam wc i jeszcze kazdy mnie tam olewal :eek:

Zdrowka dla malego :)

lenka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:zapominajko już coś lepiej czy dalej porcelana męczy?:no: zdrówka dla synusia :-)on-to-ma może za duzo rozmyślasz dlatego śnią sie takie dziwactwa:-(musisz być dobrej myśli życzę dużo spokoju,będzie dobrze uwierz w to:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry