Hej dziewczyny
Juz tu bylam dzisiaj dwa razy. Raz ,przeczytałam wszystko i chciałam odpisac a w tym momencie zdechł mi internet.A za drugim razem miałam już napisana długaśną wiadomośc i mi ja wcięło.
Internet nam nawala juz od piatku .Skubaniec pojawia się i znika, a jak się pojawiał to Mój rzucał się do kompa bo coś tam musiał zrobic do pracy. Jakoś przez weekend sie wyrobił ale mnie puszczał do kompa tylko ,zebym mogła tempkę zapiasać na wykresie.
Mam nadzieję ,że teraz się uda.
To po kolei:
Gratuluję mamusiom córeczek i synków-
Marta :sliczne to zdjęcie Wojtusia. Pewnie przystojny chłopczyk z niego wyrośnie.Jak mi sie udadzą strarania i bęe miała córeczkę to będzie dla niego zonka jak znalazł

Chyba ,że mi się trafi synek to wejdę w konszachty z mamusiami córeczek
Marta,przyczytałam ,ze jakieś chorobsko Cie dopadło . Wygoń chorobę precz.Życzę Ci zdrówka.
Anila -czy dobrze pamiętam ,ze masz jutro wiytę ? będę trzymac kciuki.
Loczkis : ja miałam na myśli ,zebys poszło do lekarza jak będziesz w Polsce, bo pamiętam ,ze miałaś pzryjechac na jesieni. Pamiętam ,ze pażdziernik miał być naszym miesiącem.U mnie to chyba raczej nie wypali ale ty masz jeszcze szansę. Trzyma kciuki za Ciebie.
Magda: to dobrze ,ze znalazłas dobrego lekarza. Mam nadzieję ,ze uda Ci się szybciej niż w ciągu trzech miesięcy. Powodzenia
Zapominajka , jak tam synek? Zdrowy? Zyczę zdrowia i dobrzego samopoczucia Tobie i jemu.
I w ogole dziewczyny wszystkim Wam zycze zdrówka , dobrego samopoczucia ,żebyście tryskały energią . Starajacym się udanych staranek a mamom-ciązóweczkom bezproblemowej ciązy.
Ja raczej w tym cyklu powodzenia sie nie spodziewam ale Mój nie traci nadziei. Tym bardziej ,ze mam objawy ciazowe: chce mi sie spać , od dwóch dni mnie mdli i nawet mam zachcianki.Dzisiaj zadzwonilam do Mojego i poprosiłam żeby mi kupił pomarańcze bo jak jej nie zjem to chyba sie wścieknę.NIc tylko ciąża urojona