• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki,
Izka jak nic II, może dlatego takie słabe bo jak sama mówiłaś miałaś dziwny cykl i mogła się owulka przesunąć. Z każdym dniem powinny być wyraźniejsze. Ale po mojemu coś tam kiełkuje :-)

Danutaski podziwiam Cię, że to wszystko ogarniasz. Ucałuj Ninkę od ciotek.

Ja byłam dzisiaj u rodzinnego i moje złe obawy się potwierdziły. Mamy zapalenie oskrzeli i dostaliśmy antybiotyk. Najśmieszniejsze jest to, że rozebrałam bluzkę do badania a pani doktor nie zauważyła że jestem w ciąży. Jak usłyszała który to miesiąc to buraka złapała i nie chciała uwierzyć. Idiotka!
Okazało się, że dziadek był taki byle jaki przez to, że pielęgniarki go faszerowały lekami na uspokojenie. Jak ciotka narobiła dymu i dziadek nic nie dostał na noc to dzisiaj jest już dużo lepiej. U nas na internie to masakra jest- żeby pacjenci nie zawracali tyłka pielęgniarkom to wieczorkiem ich naszprycują i całą noc spokój mają.

reklama
dostałam drosetux na kaszel i duomox- na szczęście jestem farmaceutą więc trochę wiem co można :-) bo do końca jej nie ufam.
Dzisiaj wracając z przychodni weszłam do lumpika i kupiłam kilka rzeczy dla mojego skarba. Pochwalę się bucikami z cherokee- nowiuśkie z metką, w środku mają kożuszek i kosztowały 3zł.

Jakie piękne!!! A cena oszałamiająca :) Grunt to zakupy z głową, w sklepie zapłaciłabyś ok. 50 zł :/ Ja też planuję takie lumpakowe zakupy.

P.S. W tesco są teraz fajne promocje na body,śpioszki i koszulki. Kupiłam przyjaciółce po 7,50 zł takie dobroci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś też mam tę chorobę i obawiam się o to samo w domu :) Widziałam fajne body bawełniane po kilka sztuk (3 lub 5, w zależności od wzoru) za 29 zł :)

Która z Was rodzi w okolicy świąt?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry