• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kochana jeszcze troszeczkę i minie będziesz miała wilczy apetyt:tak::-D ona-to-ma tak jest zazwyczaj:tak:postaraj się pozytywnie myśleć bo nie potrzebnie jesteś rozdrażniona a do tego maluszek nie spokojny,będzie dobrze i tylko to sobie powtarzaj:-)

Tym razem musi byc dobrze, jakos od poczatku jestem dobrej mysli i ten entuzjazm jest silniejszy nawet od strachu, no tylko czasem mam takie gorsze dni ;-)
Wiec MUSI BYC DOBRZE kazda z nas osiagnie swoj cel i predzej niz mysli bedzie tulic swojego babelka :-)

on-to-ma na pewno prędzej czy pózniej tylko u mnie z tą prędkością to pewnie będzie ciężko:no::-D:-D:-Dale jestem dobrej myśli bo wiem że kiedyś się uda:tak:madzia wiedzę że śmigasz z nowym cyklem powodzenia;-):-) ja jeszcze siedzę w jednym:eek:

cześć dziewczynki, wróciliśmy z glukozy- było gorzej niż poprzednio chyba dlatego że się sama nakręcałam bo wiedziałam co mnie czeka. Po drodze zachciało mi się grzybów z cebulą i jajkiem, właśnie się nażarłam (bo słowo najadłam to za mało) i leżę.

reklama
Witam dziewczyny
dziekuje za zyczenia.Ja z M.tez sie bardzi cieszymy ze dziewczynka tylko przy szukaniu imion mamy problem.Ale jeszcze czas.
Akurat wrocilam dzisiaj od lekarza.Bo pobolewal mnie dalej brzuch i jakos mi to niedalo spokoju.I dostalam zwolnienie,mam odpoczywac i duzo lezec.Powiedzial ze skurcze to niemogly byc a i nasza dziewczynka ma sie dobrze.Zdjecia niedostalam bo powiedzial ze mam przyjsc za dwa tygodnie tak jak mialam termin i wtedy zrobi juz badania takie chocby polowkowe wiec wtedy bedzie mierzyl i wszystkie narzady sprawdzal.Ale jestem teraz spokojniejsza i sobie pare dni odpoczne,bo jeszcze w dodatku rwa kulszowa mnie dopadla.Wieczorami to z bolu niemozna wytrzymac.Pytalam lekarza ogrzec i smarowac rozgrzewajacymi mascmi.Sorki ze tak o sobie ale wszystko zapomnialam co pisalyscie to chyba skleroza ciazowa
Trzymam kciuki za staraczki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry