reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto też mam problem co mężowi kupić kurdeee, przyłącze się do prośby o podpowiedzi :p

suana u mnie peeełno sniegu i dalej sobie sypie heh a ja mam kolejny dzień leżenia, więc kto inny odśnieża :D

marta to ładnie dłuuuugaśną masz listę zachcianek :) ale mąż jest po to żeby je spełniać haha

a u mnie święta szykują się pracowicie, wigilia jest u nas i to na parenaście osób, mam nadzieję, że już nie będę musiała leżeć to choć coś zrobię. Dobrze, ze mama i teściowa wzięły większość rzeczy na siebie. Mam nadzieję, że choć w p[ierwszy i drugi dzień świąt sobie odpocznę :) i jak wszystko będzie dobrze po usg to oznajmimy w święta radosną nowinę :D już sie doczekać nie mogę

reklama
Gatto ja w tym roku robię zakupy świąteczne przede wszystkim na allegro. Wcale nie uśmiecha mi się latanie po centrach handlowych. A tak mam ogromy wybór w jednym miejscu :-D dla Wojtka też prawie wszystko tam zamówiliśmy bo na samą myśl, że mam łazić i szukać dostawałam dreszczy. U nas są trzy duże sklepy z artykułami dziecięcymi-każdy na innym końcu miasta. A jak wiadomo jestem chwilowo bez auta.
Jeśli chodzi o prezenty to dla eMka zamówiłam perfumy bo mu się skończyły i płytę której premiera będzie tuż przed samą gwiazdką. Kupiłam na przedsprzedaży. Mój ojciec co roku od połowy listopada dawał znaki co mu potrzebne z artykułów wędkarskich a w tym roku cisza więc też dostanie perfumy- mama wybadała, że ma resztę. A dla pozostałych nie wiem :(

A ja pierwszy raz od 4 lat nie robie swiat u siebie.... i bardzo mnie to cieszy bo obawiam sie ze nie dalabym rady w tym roku.

Zapominajka za Ciebie tez 3mam kciuki,to juz polowkowe wow!!!

Dziewczyny!!!!!!!!!!! Beta wzrosła do 14700!!!!!!!!!!!!!! Wtorek-8850, piatek spadek 8600. To CUD!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz ryczę, ale ze szczęscia... Może nie wszytsko stracone i będzie dobrze. Naprawdę to cud.

Hej Dziewuszki!!! U mnie też pada śnieg i jest na dworze przepięknie! Dzisiaj było na badaniach krwi i powiem Wam, że w tej ciąży wyjątkowo ciężko jest mi dojechać gdziekolwiek bez śniadania, tak mnie mdliło, że wzrokiem szukałam miejsc gdzie ewentualnie będę migła zaparkować i bleee... Masakra!!!!
malgonia sam stan odmienny nazywamy cudem :)! Nie rób więcej Bety i czekaj na usg! Wyobraź sobie, że w tej ciąży moja ginekolog widziała pęcherzyk ciążowy, po 5 dniach na izbie lekarz go nie zauważył i zaczął mi wmawiać różne bzdury (krwawiłam, więc nie trudno się domyślić), a po 2 dniach moja ginekolog zobaczyła i pęcherzyk i żółtko oraz zarodek z serduszkiem!!!! Okazało się, że mieli sprzęt do d..py!
Dziewczyny ja też się bardzo cieszę, że nadchodzą święta i podobnie jak większość prezenty kupuje w necie! Nie ma sensu, jeżeli nie ma konieczności, łazić po centrach handlowych bo wszyscy prychają i tylko złapać jakiegoś wirusa można!
Dziewczynki jak ze zdrówkiem??? Myszko jak brzunio, dalej twardnieje, dzisiaj masz wizytę??? Marta mniejszy katar? Zapominajko wypędziłaś bakterie, dostałaś jakiś antybiotyk? Dużo zdrówka dziewczyny Wam życzę, ja strasznie boje się tych przeziębień w czasie ciąży, musimy sie pilnować dziewuszki!
iza a kiedy ty masz wizytę, jak przyjazd teściów, nie fomyślili się???

Ostatnia edycja:
Widzisz malgonia?!
A teraz spokoj ma byc! Przestan stresowac siebie i to malenstwo! Cierpliwosci! Daj mu czas na rosniecie i rozwoj! A co ma byc to i tak bedzie,mamy po stratach czesto do konca ciazy nie sa do konca spokojne,ja przed kazda wizyta mam dyga ale podazajac za slusznym gadaniem Myszki staram sie nie szalec. Nie mam na nic wplywu tak naprawde. Teraz-byle do czwartku,potem bedzie - byle do polowkowego,byle do konca....

3mam kciuki a ty obiecaj nam spokkoj:)

Malgonia i jak powiesz, ze nie nalezy ci sie obicie tylka to naprawde zgrzeszysz!!!! Ciesze sie, ze tym razem beta cie uspokoila, ale juz daj se spokoj, co??

Dziewczyny ja jestem za daleko, zeby kupowac na allegro a u nas w kazdym sklepie internetowym wymagaja karty kredytowej, ktorej ja nie posiadam. Ale to nawet nie chodzi o to gdzie kupic, tylko co?:eek: perfumy dopiero dostal na urodzily, potem ksiazke bez okazji, traz nie mam pomyslu.

no Małgonia ziomalko moja super beta!! gratulacje i odpuść już kochana. Teraz czekamy na usg.

Wikama dzięki za troskę, dzisiaj katar jakby lżejszy ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca...

Czy wszystkie mają śnieg poza mną i Małgonią?? :-( a ja tak lubię jak jest biało za oknem...

reklama
Obiecuję, juz żadnych badań nie robię, tylko te które zleci lekarz. Nadstawiam tyłek - aua! No a teraz do piatku liczę do 10 , głęboki wdech i spokój, spokój, spokój.

Do góry