• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaso czytałam o tej surowicy. Po kontakcie z chorym na osobę, ciężarna która nie przebyła tej choroby w dzieciństwie powinna dostać taką surowicę. Wtedy jest duża szansa że choroba nie dojdzie do płodu i samemu się nie zachoruje. No ale człowiek mądry po szkodzie. Lekarz pediatra jak byłaś z córką u lekarza powinien Ci to powiedzieć. Życzę dużo zdrówka!!!! A mężuś powiedział, że spodnie są kompletnie do d..., były na niego mega ciasne, ale i tak się dziwie że w nich doszedł z łazienki do sypialni:). Jak mógł tego nie zauważyć!!! Ach, te chłopy!!!;)

Mysia! U nas też zima pełną gębą! Przedwczoraj była odwilż, wczoraj chwycił mróz a dzisiaj to lodowisko zostało zasypane śniegiem! Mam nadzieje, że trochę puści bo ja ten tydzień to cały będę mieć jeżdzony po lekarzach. Trudno, najwyżej po płocie będę chodzić! :D

Zapominajko jak używasz wody morskiej to proponuje taki preparat o nazwie Quixx, jest to również woda morska tylko chyba w jakimś większym stężeniu i wystarczy psiknąć 3 xdziennie i bardzo upłynnia wydalanie wydzieliny. Co prawda początkowo wydaje się, że katar jest większy, ale bardzo skutecznie wszystko się wysmarkuje.

a ja dziś znów wymiotuje. Jakaś masakra! Dobrze że antybiotyk biorę o 6.30 i on pewnie się już wchłoną ale duphastony, magnezy i nospa pewnie poszły... Będę dzisiaj się mega oszczędzać, jak coś zacznie boleć to po południu i tak mam wziąść magnez i nospe, więc pewnie wszystko będzie ok!

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry