• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewcik
Plomby są światłoutwardzalne a lampa emituje światło :happy2: Spokojnie, nieleczony ząb jest dla Ciebie i dziecka groźniejszy... Generalnie lekarze nie lubią pacjentek zaciążonych ale leczą, patrz wyżej. Pracowałam jako asystentka stomatologa, wrzuć na luz ;-)
A u nas staranka w toku... Ktoś jeszcze walczy?

reklama
ewikewik ja wciąż walczę... w tym cyklu wydaje mi się, że nie trafiliśmy w owulację więc się nie nastawiam zbytnio... a tak bym już chciała..

Wikama
gratulacje, cieszę się, że jest dobrze:-)

Wikama - musiasz się oszczędzać - zatem szydełko i do roboty:P

Ewcik - spokojnie.... ja 15 stycznia rwałam zęba ze znieczuleniem:P

myszka - a gdzie fota wózka?

Ostatnia edycja:
Hejka

Wika gratuluje dobrych wiesci, ciesze sie ogromnie:tak:

Ewcik spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj, tylko spokoj moze nas uratowac;-)

Mycha ladny ten wozek naprawde a Tomek jaki model:-D:-D

Anila pozyjemy zobaczymy jak to bedzie z ta sila woli, narazie zima wiec wieczorami nie ma co robic a jak sie zacznie cieplo i rower i wiecej zajec to nie wiem jak bedzie moze rano przed praca dam rade, a cwicze w domu Skalpel Ewa Chodakowska - YouTube powiem Wam ze daja mi w kosc te cwiczenia:tak:

Ewikewik ja tez walcze wlasnie przylaz Malpiszon wiec czekam cierpliwie i zabieram sie do roboty

Buziaki dla Was Kochane:-)

Pol budy mozna zdjac oslone i zostaje moskitiera (super opcja na lato) gora chroni od slonka a tyl otwarty i przewiewny:-) DSC_0150.jpg ja tu odpielam tylko kawalek, ale mozna calkiem zdjac.
Swietlik w gorze budy DSC_0151.jpg
Torbe kupilam osobno, bo nie bylo w zestawie. Tak jak folii przeciw deszczowej i moskitiery na calosc. Ale dokupujac torbe (wewnatrz 2szt pampersow nr2, krem na kazda pogode, cerata do przewijania, chusteczki nawilzana i pudelko 100szt zwyklych, gryzak i paleczki do uszu) 15,99 (Karo w rossmanie) folia i moskitiera 20, wiec i tak wyszlo mnie taniej niz gadzety w zestawie z wozkiem (my dalismy 250+15,99+20=285,99) a tak by wyszlo od 299 w gore;-)

a to pokrowiec na gondole i taka sama krate ma spacerowka DSC_0153.jpg
Palak w spacerowce odpina sie prawo-lewo jedna reka ;-) i oczywiscie do pokrowca dopina sie (na ekspres) wysciolka i mamy szczelny cieply pokrowiec na nozki maluszka;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry