• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heloł
Izka tak jak Zapo mówi - magnez nie zaszkodzi!
Martoocha - ja objawów prawie żadnych nie miałam więc różnie to bywa. A sutki mam ciemniejsze ale to dużo później zaczęły ciemnieć więc spokojnie.... Żyłki takie widać na cycach ale to też później wyszło.
Ja już wstałam - nareszcie się wyspałam! wymęczyłam wczoraj niewyspany organizm do 1:20 i dziś spałam jak zabita! raz tylko kibelek zaliczyłam:)
pranie właśnie wstawiłam, S pojechał coś załatwić.... idę zmienić pościel i robię śniadanko bo pewnie niebawem wróci:)))))

reklama
Witam sie i ja sobotnie w troche zlym humorze.Wkurza mnie przerazliwie tutaj moja rodzinka,jest to moje kuzynostwo(uwazaja sie wszyscy za najbogatszych na swiecie,wiec niemamy duzo kontaktu) ale jak cos potrzebuja to wiedza sie gdzie zglosic.Tylko zeby mojego M wykorzystac a on biedny nieumie powiedziec NIE,i podniesli mi cisnienie do 200 dzisiaj,wiedza ze niedlugo mam rodzic.Ale siostra mi dzisiaj powiedziala ze chyba chca sie zdecydowac na wyjazd tutaj,po roczku od malego(czyli w czerwcu).Bardzo sie ciesze bo bede kogos miala tutaj ale z dzieckiem juz niebeda umiala im tyle pomoc,ale mysle ze jakos sie to zrobi,szwagrowi sie zalatwi prace a siostrze jakis kurs jezykowy.
Ewcik,Wikama gratuluje wizyt.U mnie w czwartek wizyta
Sorki dziewczyny ale zapomnialam co chcialam kazdej napisac,moja skleroza i chyba hormony zaczynaja u mnie dzialac bo bym tylko plakala

Wczoraj się zaniepokoiłam - nagle pojawiło się brunatne plamienie ale zaraz ustało. Od poronienia 19 dni, więc może to było plamienie owulacyjne. Bo nie plamie już tydzień. A zazwyczaj owulacje mam około 18-20 dc, ale nigdy nie miałam plamienia z tego powodu. Ale może teraz wszystko tam wrażliwe i dlatego

Karo z dzieciaczkiem bedzie latwiej pomoc siostrze, wiecej czasu a urzedy tylko z rana przeciez. Do czerwca juz sie dotrzecie z mala;-).
Kursy sa drogie, dobrzeby bylo zalapac sie z job centera... Gdybys potrzebowala info co i jak z jobem zalatwic to daj znac na priv to sie wymienimy nr i powiem Ci co gdzie i jak;-)

Hej!
Myszka jestem i cały czas Was poczytuję, tylko jakoś z czasem nie wyrabiam żeby więcej pisać. Wracam padnięta z pracy, ogarnę trochę dom i już noc więc trzeba spać. Ale wieczorem zaglądam więc wiem co u Was słychać.

A u mnie znów przed chwilą @ przyszła. Znów po 20 dniach. Nie wiem co się dzieje. Nigdy tak nie miałam.

Dorcia, trzymajmy się razem :-)
U mnie też cuda się dzieją, miesiączka się po porodzie skróciła, bólu jajników w czasie planowanej owulacji nie czuję, domowy test na menopauze wskazuje podwyższone stężenie hormonów... nie jest różowo, a tym bardziej dwupaskowo ;-) Ale jeszcze liczę na cud, mały cud...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry