• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Izka no widzisz ip pomaga na takie leki;-) a te banki to moze byc TO;-)

A ja jadlam prazynki i chyba cos sobie wbilam w dziaslo spuchlo mi i troche pobolewa:-( przylozylam zimne i zaparzylam rumianek to przeplucze kilka razy moze pomoze.

Izka no widzisz ip pomaga na takie leki;-) a te banki to moze byc TO;-)

A ja jadlam prazynki i chyba cos sobie wbilam w dziaslo spuchlo mi i troche pobolewa:-( przylozylam zimne i zaparzylam rumianek to przeplucze kilka razy moze pomoze.

Kaso gratulacje!!!

Ewikewik ja akurat kłucie w jajnikach czuję. Teraz jak byłam u lekarza to na usg było widać owulkę i wszystko idealnie przygotowane na przyjęcie msluszka. Nawet mnie namawiał że to idealny dzień na robienie dzidzi. Ale powiedziałam że jeszcze wybieram się do endokrynologa. Nie chcę czegoś przeoczyć i potem żałować. Tylko nie wiem skąd tak wcześnie @. Może przez to że ostatnio jakoś taka przemęczona jestem. Zaczęłam nawet magnez łykać. Może mi pomoże.

Kaso gratulacje.A dzisiaj akurat myslalam o tobie.Ale naprawde mala duza jak na ten tydzien.Kurcze rzeczywiscie teraz moja kolej,jeszcze Anila
Myszka dzieki zglosze sie napewno jesli bedzie potrzeba,raczej szwagier bedzie chcial szukac pracy wiec niebeda korzystac z pomocy miasta ale to sie okaze za pare miesiecy.
Izka dobrze ze sprawdzilas na IP i wszystko w porzadku.Cieszymy sie razem z toba

czyli teraz karo, anila i czas na myszkę:)

Izka super że wszystko OK - i gratuluję ruchów!!!!

Hehe - a Mój S właśnie mnie pyta - kiedy możemy zacząć starania o drugie dziecko:P
jeszcze jednego nie udało mi się urodzić no....:))))

Ostatnia edycja:
Kaso gratulacje :) mój Wojtuś urodził się dwa tygodnie później a niewiele większy był (3090 i 55cm) więc malutka niezłą wagę miała :-) przeżyć nie zazdroszczę ale najważniejsze, że jesteście już w domku.

Hej;
co za wieści od rana :-)

No Myszko co za wyczucie :D racja ja już po ...czyli moja córcia jest na świecie. Pojawiła sie 18 lutego. Także Karo teraz TY:-)W skrócie pisze pomiedzy karmieniami: w pon. rano odeszły mi wody pojechała okazało sie że coś jest nie tak rozwrcie na 2 cm ale skurcze słabiuteńkie. Po usg : mała źle sie wstawiła w kanał rodny nie wiem jak moj gin to pominał hmm poza tym wód juz resztka łożysko stare 3 st z zwapnieniami decyzja na szybko podanie oksy. Słabo sie skurcze rozkrecały i juz prawie doszło do cesarki ale udało sie normalnie w pół godz z 2 cm zrobiło sie 10 cm. Podano mi antybiotyki jeszcze na pordoowce bo ciśniuenie szalało i bardzo źle wyszly wyniki moczu i krwi. Potem szycie i czyszczenie bo łożysko niebylo cale:(Mała dostała 9 apgar waga 3050 g 54 cm. Ma pełno czarnych włosków. W domku estem od wczoraj. Łożysko okazało sie brzeźnie przodujące jednak czyli mój gin sie nie popisał:(:wściekła/y: uf no bylo nieciekwaie ale to uz za mną.Teraz czekam mnie wizyta w poradni patologii noworodka bo mała ma lewa komore mozgowa troche powiekszona:-(poki co dochodze do siebie. Poród w 36tyg 3 dni oznacza poród przedwczesny ale mała była donoszona miala niewiele oznak wczesniactwa.Byla tylko dobe w inkubatorku.Pozdrawiam potem doczytam co i jak u Was:-)

GRATULUJĘ!!!!!

Staraczki do roboty!!!!!

Dzien dobry:-)

Dziaselko jeszcze lekko opuchniete ale juz nie boli:-)
Nocka nam minela na wedrowkach do wc...sie opilam wody na noc to i jogging mialam:-D

Nanu nastepne to chyba juz po zmianie mieszkania, co?

reklama
Kaso GRATULUJE!!! :-D co za wspaniała nowina... bardzo się cieszę że jesteście juz w domu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z małą... i Tobie zyczę szybkiego powrotu do formy :-)

dziewczyny - noc miałam krótką, za oknem odwilż, nic a nic mi się nie chce...

ale wasze odliczanie mi uświadamia że i faktycznie - teraz Karo a potem w kolejce już ja... niby wiem że to już niedługo, niby nawet plan opracowany ostatnich przygotowań. Ostatnie zakupy i ostatnie tygodnie błogiego lenistwa...

miłej niedzieli kochane:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry