• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu no skoro tak to nic tylko machajcie rok po roku;-) jedna zabawa w pieluchy i tyle;-)

Ewik wygrzewaj sie, kurcze to przelozy sie w czasie...choc ten nasz berek to jest taki wlasnie z tych niemozliwych cykli;-)

no ja też w sumie jestem za taką opcją, choć nie powiem,że ciut mnie przeraża - brak doświadczenia z maluchami:)
Ale zawsze chcialam mieć dzieci jedno po drugim.... poza tym nie młodniejemy i lata swoje mamy. No i jak tu wszystkim wiadomo nie tak hop siup "mieć dziecko".

cześć dziewczynki, wpadam się tylko przywitać i spadam do wyrka. Wojtek dał mi dzisiaj popalić. Od 2 w nocy do tej pory spał wszystkiego może ze 4 godziny. Sporo płakał a teraz ma zabawę w łóżeczku-wypluwa co chwila smoczka i krzyczy żeby ktoś przyszedł mu podać. Jak idę to się śmieje- i tak w kółko :-) Dzisiaj byliśmy na spacerku kupić mamie jakieś tanie dżinsy bo wszystko jej z tyłka zjeżdża i przy okazji kupiliśmy my grzechotkę zebrę lamaze- robi furorę :tak: jest fajna pluszowa w kontrastowych kolorach, taka jaka powinna być zabawka dla miesięcznego dzieciaczka. Teraz z pokoiku poza krzykiem o smoczka cały czas dobiega brzdęk grzechotki.O taka jest :-)

http://www.zyrafafa.pl/Sklep/LAMAZE-LEKKA-GRZECHOTKA-ZEBRA-0m+

Sama bym taką grzechotkę chciała :-)

Nanu dzieci rok po roku mają swoje zalety, ale mają też i wady. Jak wszystko. Mogę ci tylko napisać, że czas pokaże jaka będzie Matylda i pewnie w dużej mierze od niej będzie zależało jak szybko zadziałacie. No chyba, że los zadecyduje za was :-)

Ja się czasem zastanawiam, czy tak na 39 sobie 3 potomka nie sprawić :-D

Myszka jak nic takiego nigdy niepotrzebowalam wiec niewiem jak to jest bo od samego poczatku jak tu jestesmy(6lat)pracowalam ale moze ze wzgledu na to ze mamy pochodzenie niemieckie.Ale jak cos to napewno sie kiedys zglosze jakby bylo cos potrzebne bo z jobem niemialam nigdy stycznosci

Posiedzielismy dzisiaj u kuzyna i teraz padam z nog.Uciekam nyny a jutro wybieram sie jeszcze do fryzjera na pasemka,trzeba jakos na sesje zdjeciowa trzeba wygladac,a potem po porodzie niewiadomo kiedy wlosy beda mogla zrobic

Sama bym taką grzechotkę chciała :-)

Nanu dzieci rok po roku mają swoje zalety, ale mają też i wady. Jak wszystko. Mogę ci tylko napisać, że czas pokaże jaka będzie Matylda i pewnie w dużej mierze od niej będzie zależało jak szybko zadziałacie. No chyba, że los zadecyduje za was :-)

Ja się czasem zastanawiam, czy tak na 39 sobie 3 potomka nie sprawić :-D

na pewno masz rację, że Matylda pooże (lub nie:P) nam w decyzji.
Wiem jednak że bez względu na wszystko chcę mieć conajmniej 2 dzieciaków. Nigdy nie lubiłam instytucji jedynaków.
Tak więc mam nadzieję,że nam się plan ziści i najdalej do połowy 2015 będziemy mieć już naszą ukochaną dwójkę!:)

Fuma - na początku marca odbieram moje wyniki tarczycy, a potem 13 marca mam wizytę u ginekologa endokrynologa. Chcę zobaczyć co mi powie. Mój ginekolog powiedział że nie ma przeciwskazań żeby zacząć staranka, ale później przyznal mi racje ze lepiej tsh obnizyc. Troche mnie martwi ten mój krótki cykl. To juz drugi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry