Anila ta wielkosc malego skorygujemy na badaniach przeplywow i organow jutro, bo jak pisalam kobitka przede mna tez maluch wyszedl o 2tyg wiekszy...wiec to tak z przymruzeniem oka;-) podchodze do tych 2400g. 600g w 10 dni to spory przyrost.
W kazdym razie koncze nasze przepierki i biore sie za malego, bo juz tylko to mi zostalo. Chlopaki w tygodniu skladaja lozeczko i bede uczyc koteffka, ze do lozeczka wchodzic nie wolno;-)
Martoos to pierwszy pawik za Toba:-) super;-)
Juz przechodzi dziaselko, wbilam sobie cos z jedzenia widocznie...alez delikutasna sie zrobilam

jak francuzki piesek;-)
Karo co do joba, poki pracujesz dostaniesz papiery z auslanderamtu potrzebne potem sa do przedlozenia. Ja wlasnie z tym jednym papierem mialam problem, mnie przyznali bezterminowo ze wzgledu na eMa, ale sasiadka musi co 5 lat odnawiac. Warto to zalatwic w razie co to nie zostajesz bez kasy i ubezpieczenia, bo przejmuje miasto. A jak sie nie przyda to nie;-)
Moj M stracil prace po 19 latach i w przeciagu paru miesiecy wszystko stracilismy z powodu tego jednego papierka...a tak majac to, nie martwisz sie co bedzie z mieszkaniem, ubezp., i z czego zyc. A tu szybciutko mozna wyladowac na obdachu, nawet sobie niezdajesz sprawy jak szybko to leci.
Moj gdyby nie ja to by sie zalamal. Wlasciwie z dnia na dzien wszystko lawinowo leci. Lepiej sie zabezpieczyc, a watpie zeby ktos Wam to powiedzial...bo nawet job nie mowi wszystkiego.