• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anila ja mowilam M przedchwila w lozku ze ja moge na swieta urodzic,przynajmniej beda mogli moi rodzice przyjechac..Ale nasza kolejnosc moze sie jesze do gory nogami odwrocic.u Myszki duzo chlopak wiec niewiadomo.Anila kiedy wizyta,ja w czwartek.Ide sie ubierac i wybywamy do kuzyna na obiad.milej niedzieli

reklama
PORZYGAŁAM SIĘ!! Ale super!:-D śniadanko poszło do Wisły:sorry2:.

Myszko- moze kup sobie cos w aptece na to dziąsło? może taką maść jak dla niemowlaków?

Kaso- GRATULACJE:)

Anila ta wielkosc malego skorygujemy na badaniach przeplywow i organow jutro, bo jak pisalam kobitka przede mna tez maluch wyszedl o 2tyg wiekszy...wiec to tak z przymruzeniem oka;-) podchodze do tych 2400g. 600g w 10 dni to spory przyrost.

W kazdym razie koncze nasze przepierki i biore sie za malego, bo juz tylko to mi zostalo. Chlopaki w tygodniu skladaja lozeczko i bede uczyc koteffka, ze do lozeczka wchodzic nie wolno;-)

Martoos to pierwszy pawik za Toba:-) super;-)
Juz przechodzi dziaselko, wbilam sobie cos z jedzenia widocznie...alez delikutasna sie zrobilam:-D jak francuzki piesek;-)

Karo co do joba, poki pracujesz dostaniesz papiery z auslanderamtu potrzebne potem sa do przedlozenia. Ja wlasnie z tym jednym papierem mialam problem, mnie przyznali bezterminowo ze wzgledu na eMa, ale sasiadka musi co 5 lat odnawiac. Warto to zalatwic w razie co to nie zostajesz bez kasy i ubezpieczenia, bo przejmuje miasto. A jak sie nie przyda to nie;-)
Moj M stracil prace po 19 latach i w przeciagu paru miesiecy wszystko stracilismy z powodu tego jednego papierka...a tak majac to, nie martwisz sie co bedzie z mieszkaniem, ubezp., i z czego zyc. A tu szybciutko mozna wyladowac na obdachu, nawet sobie niezdajesz sprawy jak szybko to leci.
Moj gdyby nie ja to by sie zalamal. Wlasciwie z dnia na dzien wszystko lawinowo leci. Lepiej sie zabezpieczyc, a watpie zeby ktos Wam to powiedzial...bo nawet job nie mowi wszystkiego.

Ostatnia edycja:
Kaso gratuluję dużo zdrwia sla Malutkiej życzę;):):)
Martoocha ...... też oczywiście gratuluję, ja też sie tak cieszyłam:-D:-D:-D
Myszka ja na ból dziąseł brałam protefix dental żel bardzo dobrze działał no i pastę lakalut activ niemalże od razu po umyciu mi pomagała;):):)

Cześć

Co ja widzę , Kaso Gratulacje!!!
Może wolnej chwili jakieś zdjęcie malutkiej zapodasz?

Dorcia, właśnie niedawno myślałam co u Ciebie,to zabierasz się za starania tak?
Martoocha-jeżeli Cię cieszy wypuszczanie ptactwa ozdobnego to cieszę się razem z Tobą;-),Gratulacje z okazji pierwszego pawika.

Kamisia witaj,ja tez starająca się to witam w klubie, zawsze razem raźniej:)

Dziewczyny miłej niedzieli:-D

Nanu nastepne to chyba juz po zmianie mieszkania, co?

Czy ja wiem, dzisiaj wspominał,że fajnie byłoby począć grudzień/styczeń:P

ale u nas głowy pełne pomysłów na przerobienie mieszkania:)
przed Matyldą jeszcze chcemy zlikwidować stół w pokoju na rzecz stołu z barowymi krzesełkami dla nas dwójki (rzadko u nas goście i rozkładanie stołu a w razie wu będziemy siedzieć przy ławie i podawać łatwiejsze do pożarcia dania:P)
do tego biurko S zorganizujemy w pokoju, już wizkę zrobiłam - 2 blaty i nogi musimy zamówić:)
zrobi się więcej przestrzeni w sypialni dla matyldy, a jak nam się drugie urodzi to wyniesiemy się ze spaniem do pokoju, nasze łóżko przeczeka na większe lokum w piwnicy. a dzieciakom oddamy sypialnie:P hehe, ze 2-3 lata można tak pomieszkać a potem już pójdziemy na większe,plan więc jest....:P

PORZYGAŁAM SIĘ!! Ale super!:-D śniadanko poszło do Wisły:sorry2:.

hheheheheh Martoocha GRATULACJE! :)))))

reklama
takie na szybko:P

24022013.jpg24022013b.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry