• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Marta-l, fajna ta grzechotka. Nie dziwię się małemu, że tak chętnie się nią interesuje bo moja Lidia też ma zabawkę tej firmy i jest zachwycona! Mogłaby ją non stop obracać w rączkach.

W ogóle zabawki Lamaze są świetnie wykonane, barwne i wykonane z różnych materiałów. Nie są może najtańsze ale naprawdę polecam

My mamy taką

Lamaze Kolorowa Zawieszka Trójkąt 27218 (3039898008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej spiochy wstawac.Ja juz od 5 spac niemoge.Poczytalam wszystkie mozliwe fora i nic ciekawego nieznalazlam.Poczytalam troche lutowki jak tam porody i dzieciaczk.Za godzinke musze wstac sie ogarnac i do fryzjera.Milego dnia

Czesc laski:-)

Nocka do 3 byla z glowy, od wieczora bolaly plecy i dol brzucha...ale dziwnie bo tylko po prawej stronie:confused:
M zlapala temperatura i nie chcialam go na ip ciagnac, chwilami brzuch twardnial ale tez tylko miejscami...nie mam pojecia co to bylo.
Dzis troche mi brzuch ciazy, ale na 17-sta mamy to badanie przeplywow to dopytam o ta wczorajsza historie.

Karo jak jest z "pochodzeniem" nie wiem, ale jak adminek wpadnie na kawcie to dopytam;-) tak w razie co. Jedno czego mnie tu nauczyli to zbierac papiery zawczasu czy sie przydadza, czy nie;-). Trzeba sie dostosowac;-). A papierki to oni tu wrecz uwielbiaja:-D
Karo przyjemnego czasu u fryzjera i obys byla zadowolona z efektow:-)
Ja tu bylam u niemieckiego, u turka...i prawie z placzem wychodzilam. Az tu kolo domu trafilam na polaka i juz nie mam traumy po strzyzeniu;-)

Martoosia po weekendzie najgorsze jest pierwsze 5 dni;-), a szybciej niz weekend konczy sie tylko kasa;-):-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;

na pewno masz rację, że Matylda pooże (lub nie:P) nam w decyzji.
Wiem jednak że bez względu na wszystko chcę mieć conajmniej 2 dzieciaków. Nigdy nie lubiłam instytucji jedynaków.
Tak więc mam nadzieję,że nam się plan ziści i najdalej do połowy 2015 będziemy mieć już naszą ukochaną dwójkę!:)

Trzymam kciuki :tak:

ZzzzZZZZ.. nie wiem jak w robocie wyrobię.. gęba mi się drze niesamowicie..
Hehehehe doskonale cię rozumiem.

Mnie dziś czeka kolejny dzień sprzątania :dry:

a szybciej niz weekend konczy sie tylko kasa;-):-D

pieknie powiedziane :-p

Karo to może pochwal się później efektami :-) też myślałam, żeby do fryzmena skoczyć i zrobić niespodziankę małżonkowi, bo wyjechał na kilka dni, ale żal mi obcinać, bo teraz mi wygodnie w kucyka spiąć :-p

Dorcia trzymam kciuki ogoromnie za to tsh!! oby troszkę spadło..

Martocha wdech wydech i do przodu, dasz radę :)

Zapo to miłego sprzątania, ja też muszę trochę ogarnąć bo tona kurzu się uzbierała i nie wiadomo z czego :-p

a ja myślę czym by tu sobie czas umilić, nie lubie jak mąż tak wyjeżdża, nie dość, że na kilka dni to na "szkolenie".. a jakoś nic miłego dzisiaj nie planowane, wręcz przeciwnie bo muszę rachunki popłacić :-p

Zapominajko na mnie tez juz tak czeka to sprzatanie i codzien mowie sobie...to dzis ogarne...wstawie pranie, powiesze i juz zmeczona. Naczynie na 2-3 razy myje bo musze odpoczac, a wycieranie to co 2 talerze...denerwuje mnie taka robota:-/ schylic sie nie moge, jak mi cos spadnie to musze czekac na chlopakow...rece mdleja.
To sobie pomarudzilam;-)

reklama
W ogóle zabawki Lamaze są świetnie wykonane, barwne i wykonane z różnych materiałów. Nie są może najtańsze ale naprawdę polecam

Zgadzam się z Tobą- naprawdę super zabawki i warte swojej ceny.
Ja zjadłam śniadanko, mały sobie drzemie-zaraz się ogarnę i na spacerek idziemy.Jeśli chodzi o porządki to ja właśnie od jutra mam rozplanowane generalne sprzątanie wiosenno-wielkanocne.Może wtedy szybciej ta wiosna przyjdzie.
Myszko jak Ci coś upadnie to spróbuj klęknąć żeby podnieść :-D ja tak robiłam po porodzie zanim mi szwy zdjęli. Albo wyćwiczyłam odruch chwytny w stopach i co się dało podnosiłam w ten sposób :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry