• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale pospacerowaliśmy :-DWojtek rozkoszny jak skowronek. Teraz od godziny leży w łóżeczku, uśmiecha się i ,,rozmawia'' z misiem. Ewidentnie ma już ulubioną zabawkę. Koła w wózku póki co, odpukać, ok. Zobaczymy rano. Odebrałam pierwszą partię zdjęć małego i opisałam je ładnie w albumie. Na początku są fotki z USG a potem wszystkie ważne momenty synka. Planuję taki album prowadzić co najmniej do roczku.
Dobrej nocki laseczki

reklama
Hej!
Ewikewik ja też po 40 i też mam nadzieję że się uda. Mój lekarz twierdzi że tym razem musi się udać i że nie ma innej opcji. Jeszcze tylko chcę sprawdzić co powie endokrynolog na temat mojej tarczycy i zobaczymy co będzie dalej.

Witam się i ja z rańca :)

Nanu osz kurde ale masz ostatnio talenta do dziergania :-)

laski a ja znowu mam jakieś pesymistyczne myśli i wiadomo czekam na zrypke, żeby przestać tak myśleć :-p
od wtorku bralam mniejsza dawke magnezu i w czwartek zaczelo mi twardniec podbrzusze, wczoraj wzielam juz stara końską dawkę i chyba jest lepiej, bo już nie twardnieje, albo tylko od czasu do czasu ale i tak mam schizy jakieś, brzuch mam wrażenie, że zmalał no paranojaaaaaaa. Aż się chyba popołudniu wybiorę na IP żeby zobaczyć co tam..

Dzień dobry;
ale sobie dzisiaj pospałam :-)

Nanu niedawno popełniłam podobna sowę - co mnie utwierdziło w przekonaniu, że do robótek ręcznych się nie nadaję.

Dzisiaj kolejny dzień walki z kuchnią.

Izka jak zmniejszona dawka sie niesprawdzila bierz ta stara wieksza. Przy przedawkowaniu magnezu najwyzej dostaniesz lekkie rozwolnienie;-) tak moj gin mowi.
Jak ma Cie ip uspokoic to idz:-) nie ma sensu sie denerwowac skoro rozwiazanie jest tak proste:-)

hej dziewczyny:)
u mnie wszystko po staremu.
Czuję się ok i myślę pozytywnie.. co nie zmienia faktu że już bardzo bym chciała zobaczyć maluszka.. Jeszcze tylko tydzień i parę dni. W nocy miałam nieprzyjemny sen o USG :confused2:. Dobrze że się szybko obudziłam ;p
Życzę Wam super weekendu- wypoczywajcie:tak:.
Co do codziennych objawów (chociaż nie wiem czy wszystko związane z ciąża)
-to wrażliwość piersi i sutków. Bolą przy dotyku. Mocno ukrwione-widać mocniej żyłki..ale sutki mi nie ściemniały.. cycki chyba jakoś nie urosły..
- czasami łapią leciutkie nudnosci (ale nie z rana tylko w ciągu dnia..zazwyczaj popołudniami)
-mocne bóle głowy
i to by było na tyle..a! no i sikam o wiele częściej i mam bóle jak na @ co jakis czas..
Czy Wy też miałyście jednocześnie biegunki i zaparcia ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zapo, Myszka wiem wiem, że magnez nie zaszkodzi dlatego wrociłam do starej dawki 3x2 tabl, nawet wczoraj z koleżanką rozmawiałam co też tyle brała i mówiła, że jak zmniejszyła to też miała twardnienie i pojawiły się przedwczesne skurcze :/
już 3 razy od rana kibelek odwiedziłam, chyba ze stresaaaaa :-p
no nic, później jedziemy do teściów to po drodze wstąpimy na IP sprawdzić, więc trzymajcie kciuki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry