• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu no i skacze jak pileczka, tylko nosi sie ciezko;-) wzielam busco i magnez i zobaczymy czy przejdzie, bo juz szczerze za ciezko mi sie tluc przez miasto...a taksowka w obie strony to ponad 50...

reklama
Ja wlasnie u mnie samej nie umie powiedziec czy brzuch nisko czy nie bo niby mala kopala nizej a dzisiaj znoqu wysoko.moze jutro wrzuce fotke to wy mi powiecie czy nisko czy nie.zmykam do lozka bo jakos dzisiaj mojego bolu plecu niemoge przenoc.na szkole rodzenis poloza mowila ze jk dziecko sie obniza to moze temu towarzyszyc bol plecow,moze to to?

cześć Dziewczynki

MartOocha opowieść Bejbola superaśna :tak: teraz niech zdaje relację co jakiś czas.. a ten Twój opis tuż przed usg - ja mam tak zawsze - przed każdą wizytą.. nawet mi się wydaje ze co wizyta to silniejsze te emocje :sorry2: ale ze mnie typ wyrósł :cool2:
Myszka :****** a wiesz że już wcześniej dojrzałam że Twoje Maleństwo jest o całe/równe 20 tc starsze od Mojego??? :-)

wczoraj byłam tylko w zasięgu komórki, ale tyle co ja łez uroniłam.. zresztą chyba każda z nas..

mnie od nocy brzuszek pobolewa :zawstydzona/y: zaraz wrócę do łóżka.. i będę się modlić aby przeszło..

pozdrawiam wszystkie!!!

Aniu kochanie wez nospe i polez sobie, moze pobolewac bo macica musi zrobic wiecej miesca dla ciocinego Zelka:*
I dobrze byloby zaopatrzyc sie w magnez i lykac:-)

U nas wiooooosnaaaaa wczoraj +15', a dzis +16' i sloneczko:-)

Ostatnia edycja:
w nocy często wstawałam.. budziłam się z pobolewaniem jakbym specjalnie siuśki zatrzymywała i tak mi chyba zostało :zawstydzona/y: a nospę i magnez muszę kupić.. z tym że jeszcze apteki pozamykane :zawstydzona/y: i Myszka ja pragnę aby to macica się rozciągała!!!!! a pamięci nie odkurzam.. staram się nie porównywać do tego co było w poprzedniej ciąży..

Aniu jak Cie bedzie niepokoic ten stan idz na kontrole, mnie czasem od za duzej ilosci moczu az rozowe plamki na papierze wychodzily...lecialam w poplochu do gina, a tam czysto;-)
Na Twoim etapie tez mialam bole i rozowy papier, ale po kontroli sie uspokoilam.
Pamietaj tez, ze nasza psycha plata figle im blizej tygodnia X.
Ja w 29 teraz tez wyladowalam w szpitalu. Jak juz minie 15tc poczujesz ulge kochanie:*

Ostatnia edycja:
reklama
No to super wizyt Wam życzę :)))
Aniu- stres najgorszy, tak jak mowi Myszka, jak masz możliwość pojedź do gina i powiedź jak się czujesz..

Dziewczyny- dzisiaj pierwszy dzień zwolnienia.. M. wczoraj włączył mi grę na komp WOW i dziś zaczynam grać.. oczywiście jestem niepomalowana i ubrana w dres. :-p.
Jak myślicie, czy powinno się ubierać ladnie w domu, malować się ,itp?
Mówiąc szczerze nie chce mi się..ale wiem że niektóre dzieczyny mówią,że to dobrze robi dla psychiki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry