• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja rowniez trzymam kciukaski za wizyty moze dostaniecie jakies zdjecia to sie pochwalcie :)

A u mnie dzisiaj sloneczko caly czas, kupilam sobie dzisiaj kwas foliowy mozna go zaczac brac co nie chociaz staranka za pare miesiecy ale to chyba nie zaszkodzi???

Ja jestem zwolenniczka szkol rodzenia naprawde pomagaja a najbardziej tak jak juz pisalalam opanowanie cwiczen z oddychaniem przetestowalam to w czasie porodu i bardzo bardzo sie przydalo wiec polecam Wam dziewczynki :)

reklama
Michalina super, że Wiktoria dzisiaj daje czadu :) ja też uczę się nie denerwować kiedy Mały nie szaleje ale ja wolałabym, żeby mnie kopał non stop :) A ja USG będę miała pewnie ok 30 tyg dopiero. Gin ćwiczy moją cierpliwość i mówi, że wszystko jest ok i mam się nie denerwować - łatwo mu powiedzieć... a ja bym tak bardzo chciała zobaczyć czy Maluszek dobrze rośnie. No ale jakby nie patrzeć jeszcze trochę muszę poczekać.

patrizia wizyty z reguły mam co miesiąc. Zanim zaczęłam czuć kopniaki Małego zdarzało sie, ze byłam częściej u lekarza, raz nawet na izbie przyjęć - coś tam sobie uroilam i musiałam to sprawdzić. Ale odkąd czuje juz kopniaki, to w zasadzie sama tez staram sie uczyć cierpliwości, chociaż juz tak dawno Go nie podgladalam, ze aż sie skrecam, ale moze do 7.10 wytrzymam ;)
a zdjęcie mam ale z 18 tyg, na usg w 20 tyg nie chciał juz tak ładnie przypozowac ;)
zdjęcie.JPG

Załączniki

• zdjęcie.JPG
    zdjęcie.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Hej,
ja po wizycie.
Z Wikusią wszystko w porządku :) Waży 670 g :) I ma dużą główke.... :( po tatusiu.... mam nadzieję, że jednak bedzie kształtna....
Moje bóle brzucha - powiedziała, że jak mnie boli w podbrzuszu wieczorem i w nocy to znaczy ze się przeforsowuję - no spa 3 x dziennie i mam więcej odpoczywać.

Wikusia w ogóle nie chciała pokazać twarzy - wstydliwa bestia, za to wystawiała ciągle stopy :) Zdjecie ponizej :) Może cos zobaczycie :) Stopa ma już 4,5 cm!!!!!!!!

stopa Wikusi.png

marcela a ten Twój to przystojniacha jest :))))))))

Załączniki

• stopa Wikusi.png
    stopa Wikusi.png
    85,3 KB · Wyświetleń: 91
Marcela ja ze szkołą rodzenia mam tak samo :) A w kwestii TSH to doktorek kazał brać naprzemiennie 50 i 75 + jod. Za miesiąc mam badania i kontrolę, zobaczymy czy leczenie przyniesie skutek. Zosia do 14 ruszała się 5 razy, a potem zaprzestała, ale sprawdzałam tętno i jest ok. Jutro mamy wizytę z usg.

Michalina
słodka stopa :) Moja Mała 3 tyg temu też ważyła 670 g :)

Ostatnia edycja:
Michalina ciesze sie ze wszystk oki i malutka sie rozwija nie chce mamusi buzi pokazac a to lobuziara jedna ;) :) :) no to teraz sie bedziesz byczyc no b Ci nie wolno sie meczyc ;) ;)

Magda: to jutro u Ciebie wizyta no to bede trzymac kciuki możne Twoja malutka sie pokarze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry