Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam dziewczyny!
Jestem nowa i chciala bym przedstawic swoja historie otóż poroniłam 3 razy raz rodziłam donosilam swoja córeczke z trudem cała ciaze leżałam i udalo sie teraz znów jestem w ciazy w 8 tyg i znów historia ta sama musze lezec biore leki... wszystkie 3 ciaze były obumarłe. życze wam wszystkiego dobrego dziewczynyi trzymam kciuki
. Może rzeczywiście Wam się udało. To nigdy nic nie wiadomo.
, ja też mam dwa kudłate szczęścia, ale jak patrzę na zdjęcia to Twoje jest maleństwo, a moje to potwór, ale kochany jak mało który.
michalina, rany, jak fajnie tak podglądać dzieciaka, co? Ta stopa.... niesamowite. I fajnie, że z Wiktorii taka wiercipięta. A Ty odpoczywaj wiecej! Magda, myślę że leki pomogą i wszystko będzie dobrze, a za dzisiejsze usg mocno trzymam kciuki.halo :-) Boże jak lubię piątki!!
Niewiele rzeczy tak mnie nastraja pozytywnie jak piątkowe poranki i świadomość weekendu.
Agaawa, nie pękaj, ale poczekaj do tej niedzieli. Może rzeczywiście Wam się udało. To nigdy nic nie wiadomo.
Trzymam kciuki, póki co weź się kobieto nie denerwuj, zajmij czymś, wypełnij weekend ciekawymi zajęciami. tak czy siak bedzie dobrze.