• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no i jestem po wizycie wszysciutko jest w porzadku szyjka piekna zdrowa :) teraz tylko czekac na te wyniki z posiewu jesli wyjda oki to nie musze sie na wizyte stawiac no i szczepionke moge juz wziasc nie musze czekac na wyniki odczekam pozniej 2 miesiace i znowu szczepionka i tak za 1-2tyg mozemy zaczac staranka :) tak sie ciesze bo myslalam ze starac bedziemy mogli sie dopiero gdzies w marcu a tu jak dobrze wszystk pojdzie to pd koniec roku juz bedziemy mieli zielone swiatlo :) n to tyle jestem bardzo zadowolona z wizyty a jeszcze gin mnie poprosil czy wykupie mu recepte (apteka 5min od niego ) i wizyte wzamian za to mialam za darmo :D

reklama
Hej
Odebrałam dzisiaj moje wyniki i jestem trochę podlamana. Nie wiem co o nich myśleć.
TSH skoczył z 1,76 na 4,33
anty TPO z 17,3 na 190
FT 4 z 1,09 na 1,13.
A miałam taka cicha nadzieje że nie jest OK

Patriziza cieszę się super wieści:)
Bakalia naprawdę porób wszystko i znajdź dobrego lekarza bo kurcze może ty masz jakąs długotrwałą infekcję kurcze....
Dorcia kurcze nie znam się na tym totalnie:( więc nie pomogę

Patrzylam w internecie ale nic ciekawego nie wyczytałem. We wtorek mam wizytę u endo (dlatego robiłam wyniki żeby były aktualne) to może coś zaradzi. Idę do niej pierwszy raz. Ponoć dobra. Wszystkie moje koleżanki do niej chodziły w ciąży.

reklama
Dorcia niestety nie znam sie na tym, ale powiedz mi jak mozna zbić tsh?? Są na to w ogole jakies sposoby?

Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Suana - termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Małgonia - termin niechcianej @:
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013

Niewiem czy najaktualniejsza ale dopisywac sie mozna;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry