• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo Myszka ma rację.. Czasami nawet wśród "swoich" w znaczeniu - wśród krajanów, czujemy się obco!!! Praca to tylko praca. Kilka godzin "męczarni" a później rozkosze bycia w domku.. dasz radę.. nie myśl o dołach, dolinach.. bedzie dobrze, trzymam za to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto no to musisz ruszać kochana z koksem:tak:
Myszka koziorożec.. moze wodnik.. baardzo mi się podoba nasz plan!!!!:tak::-)

Kciuki dziewczynki, oby nam się udało!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć dziewczyny, co tam u Was?? cisza taka się zrobiła od kilku dni... Trochę się martwię bo w czwartek minęły 4 tygodnie od zabiegu a @ jak nie było tak nie ma. W sobotę wybrałam się z mężem na imprezę do klubu ( z ludźmi z pracy). Wiara w ogóle dziwnie zareagowała na to, że przyszłam. Chyba powinnam siedzieć w domu i nosić żałobę według nich. A ja po prostu potrzebowałam wyjścia do ludzi i pośmiania się trochę. Dziwna sprawa...

Ja tez:happy: Juz sie zwleklam z wyrka....:eek:Spie dlugo, jakos nie moge sie zwlec o 8 na przyklad:baffled: Do pracy chodze na popoludniu wiec nie przeszkadza mi to:tak:Teraz pije kawke, przegladam BB i zaraz musze sie wziac za prasowanie bo mi 2 Giewonty urosly:szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry