reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Pietrucha - masakryczny widok. Wyobrażam sobie, jak takie prognozy pogody jak ostatnio straszyli muszą działać na ludzi, którzy przeżyli powódź. Przeżyłaś horror, a potem to sprzatanie. Ręce człowiekowi opadają, gdy nie wie od czego zacząć. Silna babka jesteś. Nigdy więcej takich zdarzeń.
Pietrucha kiedy masz wizytę u tej swojej lekarki?

Rurka - &&&&&&&& za betke. Ależ jestes niecierpliwa. Pamiętam, ja też tak miałam, w końcu mi przeszło i w tej ciąży test o betę robiłam po terminie @ a nie jak zwykle przed @.

Agawa, strasznie mi przykro, że TYM RAZEM się nie udało. Ale NIE WOLNO CI SIE PODDAWAĆ! Ochłoń, pozbieraj mysli i siebie do kupy i zbierz siły na dalszą walkę. Chyba nie dasz tak łatwo za wygraną? My Ci nie damy! Najważniejsze, żebyś znalazła porządnego lekarza. Trzeba próbować znaleźć przyczynę. A nawet jeśli się nie da, bo ciągle za mało wiemy o początkach tworzenia małego człowieka,musisz próbować. I moja droga musisz uwierzyć, że cuda się zdarzają. Mało ich tutaj? Przejrzyj wątki, poznaj historie niesamowite, wręcz niemozliwe. Otóż wszystko jest możliwe. WIęc zbieraj siły i działaj. Niestety niektórzy mają pod górkę i muszą naturze pomóc, a niektórzy - ciach i już ciąża bez atrakcji. My mamy pod górkę, ale z pomocą się uda!

Ja mam w środę wizytę i już się trzęsę ze strachu, ale całkowicie odrzucam czarne myśli. Idę z nastawieniem, że zobaczę moje dziecko, całe i zdrowe, machające rączkami .

reklama
i tak oto zakończyła się 11 sto dniowa schiza: przyszedł okres.... :/ w tym momencie to już nawet zaczęłam się cieszyć... że mam przynajmniej jasną sytuację.... ale wynik bety i tak do odebrania.... :confused2: zmęczona jestem samą sobą.... no nic trzeba się ogarnąć jakoś....

Ashleee kciuki trzymam za Ciebie teraz :D

Agawa.... czekamy tu na Ciebie kochana

Pietrucha... nieźle... to miałaś trochę przejść...

Malgonia... ja zawsze niecierpliwa byłam :sorry:

buziaki

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maj 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maj 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Agaawa - termin niechcianej @ 26 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 08.czerwca 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

rurka przytulam wirtualnie... Ty niecierpliwa? Ja na twoim miejscu pewnie juz w zeszłym tygodniu bym betę robiła :p Oby nam się udało jak najszybciej zobaczyć dwie grubasne krechy...

Pietrucha zdjęcia przerażające... mi w sobote woda weszła do piwnicy i wyzywałam, takich zniszczeń nie umiem sobie wyobrazić...

Aschlee &&&&&&&&&&&&&&

Ameritum - nic się nie stało ;) może ja jakoś niejasno napisałam :*
Malgonia - no to ja trzymam kciuki za środę, a Ty trzymaj u mnie za czwartek ;) Pewnie, że zobaczymy nasze śliczne dzieciątka, żyjące i rosnące :*
rurka- masz rację, najważniejsze, że masz jasną sytuację. A teraz cykl jest twój! :*

właśnie wróciłam z pracy i mam chwilę... więc
Malgonia no oczywiście meeega kciuki za Ciebie i bobo w brzusiu :) czekamy na wieści po środowej wizycie :tak:

mój cykl trwał 43 dni.... ciekawe co przyniosą kolejne...:confused: ale jak już pisałam wcześniej zawsze miałam z tym problem...

ok no to ostateczna ostateczność : beta= 0,10 mlU/ml + rozpoczynająca się @ = ciąża urojona....:eek:

no i postanowienie: NIGDY, PRZENIGDY JUŻ SIĘ NIE NAKRĘCĘ

reklama
Do góry