reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Ania wypoczywaj i może załapiesz się na nasze pyszne truskawki :) Oby znaleźli przyczynę bo łatwiej zwalczyć wroga poznająć go:confused:
Pietrucha na jakiej dawce Euthyroxu jestes? O ile lekarka Ci większyła jak zaszłaś w ciązę? Ja od 3,5 lat jeszcze właściwej dawki nie znalazłam. Teraz jestem na 125 ale powiedziała że na pewno do 150 dobiję. Za 2 tygodnie kolejne wyniki muszę porobić.
Agawa przytulam wirtualnie. W Wawie i w Białymstoku sa ponoć najlepsze kliniki nieplodnosci przy czym koleżanki ciocia z Wawy do Białego jeździł
Ewik super że w zawodzie. Na pewno się tam odnajdziesz.

reklama
Cześć dziewczyny!
już na samaym początku powiem, że przepraszam za małą aktywność, ale miałam kilka gorszych dni i nie chciałam rozsiewać złowróżbnej atmosfery. Jestem z Wa i czytam na bieżąc. Więc czas na odpisanie:

Eseczko bardzo piękna z Ciebie mama, a Mikołaj no cóż cud nie dzieciak. Odezwij się czasami bo brakuje mi Twojego podhalańskiego poczucia humoru i pozytywnej energii.

Celta mama ma raz gorsze raz lepsze dni. Dzięki, że pamietasz. Jest już po operacji i to jest najważniejsze, że wszystko się udało. Teraz przed nami długa rehabilitacja, ale mam nadzieję, że jak mała przyjdzie na świat to z mamą już będziecałkiem dobrze;) Ja trzymam kciuki za Twoją sprawę, aby potoczyło się wszystko szybko i sprawnie.

Michalina co z Wiki?? Jak biegunka?? Wiadomo co to było??

Ewik super, że tak napędzasz cały czas dziewczyny do boju. Fajnie, że znalazłaś pracę i to w zawodzie aczkolwiek nie może być za dobrze i pewnie dla tego opiekunka Ci się nie trafiła. Ech co zrobić. Dobrze, że praca jest.

Majka, Kasia, Polunia (*) dla Aniołków zapalam.

Madziorku Już 18 tydzien. Wow. Nie długo poznasz płeć, potem pierwsze ruchy i jakoś fotki brzuszka nie widziałam dawno...

Elka mam nadzieję, że u Ciebie same pozytywy wciąż.

Anncka kawał dizdziolka juz w Tobie siedzi ;)

Mika piękny brzuszek i już nie długo Leoś będzie z Tobą . Bardzo trzymam &&& za fajny poród. Ja już się nie umiem doczekać spotkania z moją malutką, a u Ciebie tak blisko już.

Pietrucha to co przeszłaś w zyciu i to co nie dawno w szpitalu... Brak slów. Tobie to szczęście razy milion musi, po prostu musi się odwrócić do Ciebie!!!!

Carollina u Ciebie serduszko na pewno mocno bije. czekam na wieści z USG czwartkowego i trzymam &&&&&&.

Małgoniu trzymam cały czas kciuki za Ciebie i Twoją dzidzię. Tym razem jest dobrze. uwierz w to;)

Agawa może ty chwilowo straciłaś wiarę. Masz rację zajmij się sobą , uporządkuj wszystko co wymaga posprzątania i segregacji w Twoim życiu, a może chęci powrócą do działania. Ja wiary nie straciłam i nieustannie trzymam &&&&&&&&&& za Ciebie.

U mnie decyzja co do imienia podjęta, aczkolwiek jeszcze mój P. mędrkuje i próbuje cosik wymyślić. Będzie Liliana Karolina;) Wczoraj miałam wizytę. Lilka waży 848g. i jest troszkę mniejsza jak na swój wiek, ale lekarz tłumaczył mi, że po prostu prawdopodobnie będzie z tych mniejszych jak się urodzi i już. Ja fizycznie trochę słabiej. Obiad ugotuję i jestem taka zmęczona jakbym co najmniej góry przenosiła i stopy puchną, ale cóż uroki ciąży. Nie zamieniłabym tego na nic, chyba, że na moją słodką dziewczynkę;), ale to dopiero w sierpniu. No i jeszcze mam wielki remont, rozwalone pół chaty, budowa kominka, więc na codzień bunkruję się w sypialni.

Pozdrawiam Was gorąco wszystkie i wysyłam masę fluidów. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S. A widziałyście wieloryba?? Oto on!
IMG_1050.jpg

Załączniki

• IMG_1050.jpg
    IMG_1050.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 76
Kara, wiele z nas tu marzy, żeby zaliczac się do "grubych ryb" :-D Kwitnąco wygladasz pomimo przejść rodzinnych, tak trzymaj!
Moniska doradztwo kredytowe. Bo wcześniej byłam w fatalnej firmie tylko dla świadczeń z nadzieją na... Ech...

Karaiwina duzo zdrowka dla Mamy ciesze sie ze wszystko poszlo dobrze. Jesli chodzi o mnie to szukam tego pozytywu wszedzie ale czasem bywa ciezko wiadomo jak jest ale walczymy z tym z calych sil. A Ty Kochana wygladasz pieknie sluzy Ci ten blogoslawiony stan:tak:trzymajcie sie buziaki

Hej dziewczyny!!!

galwaygirl - ja jestem na 75 Letroxu, przed chwilą robiłam nowe badania i dzisiaj idę na wizytę do nowej endo i zobaczymy co mi powie. Dam znać po. Ty masz cudowne dawki.. Może i dobijesz do 150 ;-) Pf, co nam tam. Możemy i 300 łykać, byle dzieci miały się dobrze:*
karaiwina- ale cudnieee :* Takie zdjęcia to ja uwielbiam ;-) Rośnij zdrowo :*

Byłam wczoraj z koleżanką na warsztatach Mamo to ja i wygrałam chustę tkaną do noszenia dzidziusia;)) Więc czeka mnie nauka wiązania i dziecina będzie przy mamuniiiiiii jak tylko się wykluje - nie prędzej niż w grudniu ;)

karaiwina fajne imię :) bardzo mi sie podoba! i wyglądasz cudownie! Zdrowia dla mamy!

Ewik ważne że w zawodzie i że jest :) Trzymam kciuki żeby Ci się dobrze pracowało, mam nadzieję że ludzi masz w porządku :)

u mnie gorzej... Ten ostatni wynik, którego brakowało nie jest w normie a usg wyszło gorzej niż w czwartek... ale to ponoć wynika z różnych metod pomiarowych. Konsultowałam się ze znajomą lekarka i mówi że jeśli morfologia jest ok to może taki mój urok ale trzeba za jakieś 2 miesiące zrobić usg i sprawdzić. Teoretycznie powinnam przez ten czas wstrzymac się ze staraniami... chce mi się wyć...
Zapisałam sie jeszcze na początek czerwca (pierwszy mozliwy termin) do hematologa ale pewnie powie to samo...

Malgonia, od początku Ci piszę, ze to Twoja szczęsliwa ciąża! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Moniska nie daj się zwariować. Jeden wynik to jeden z wielu, na pewno coś się da zrobić! Jak inne parametry są ok lub względnie ok to lekarz na pewno coś wymyśli? Aczkolwiek życzę Ci by Cię życie zaskoczyło jak najpredzej, kiedy tak sobie bedziesz dumać nad tym wynikiem. II życzę!

reklama
Do góry