reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Carollina , Pietrucha - Wy się dzisiaj stresujecie przed wizytami, niestety tego nie da się uniknąć. Ale za to wyjdziecie z gabinetu z bananami na twarzach, bo wszystko będzie dobrze. Przyłączam się do ogromu kciuków. &&&&&&&&&&&&&&&&&

Karaiwina - kawał brzusia masz, ale bardzo Ci z nim do twarzy :). Pamiętam jak byłaś na początku ciąży.

Ja mam do Was pytanie, nie wiem już jak sobie radzić tak źle się czuję. Od wczoraj boli mnie głowa, nic nie pomaga, spróbowałam Paracetamolu - nie biorę więcej , bo kompletnie nic nie działa. Moje pytanie czy też miałyście takie bóle głowy? Jak sobie radziłyście? Ja naprawdę od kilku tygodni czuję się fatalnie, nic nie mogę robić, aktualnie leżę i cierpię. Moja lekarka powoli zmniejsza mi dawki leków, mówi, że powinno być coraz lepiej.

reklama
Mika, próbowałam dzisiaj z kawą, też nic. Boli mnie cały czas, typowo migrenowo połowa głowy bardziej. RR mam dobre 115/75. Juz nie wiem co mam robic, ryczę z bezsilności. Od wczoraj leżę i cierpię.

Malgonia - mi kilka dni temu też nic na ból głowy nie pomagało.. Jedynie chwilowa ulgę przynosiły zimne okłady na czoło i oczy

Hej dziewczyny!!

Michalina
– jejuuu jeju jaka śmieszka! Cudna!
Malgonia – super wieści :* Niech rośnie zdrowo! Jeżeli chodzi o bóle głowy - jeżeli paracetamol, czy apap ci nie pomaga, to ja stosowałam zimne okłady na głowe i na kark. To nieco uśmierzało mi ból. Trzymaj się dzielnie!
Annacka – wow, już znasz płeć? Fiu fiu;) Pięknie! :*
Carola - jak tam wizyta?

Dzisiaj dzień dobrych wiadomości ;-)
Wczoraj byłam na wizycie u endokrynologa. Moje wczorajsze wyniki to:

Zwiększyła mi dawkę więc biorę teraz Letrox 75 + 12,5 czyli łącznie 87,5

I dzisiaj byłam u ginekolog. jejuuuuu, rośnie fasolina i ma się dobrze. Serce bije jak dzwon ;) I niech sobie spokojnie rośnie dalej :)))))

Dziewczyny a gdzie fluidy??????????????????????????????????????????? Jak w tej sytuacji ma się nam udać? Podzielcie się! ;-):tak:

Zobacz załącznik 625586 Mój Królewicz ;) gin od razu stwierdził, że chłopak, choć nie myślałam, że będzie już widać - wg crl jest o tydzień większy czyli końcówka 13 tyg :) a to szczesliwe fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sorki ze tak pozno pisze ale dosc pozno wrovilismy. Weszlusny z prawie 1, 5h opoznueniem. Ale sie nie dziwie skoro baba umawia pacjentki co 10 min.

Ale do rzeczy...
Nasze dzieciatko sobie ladnie rosnie i to jest najwazniejsze...
Pomiary w porzadku, na 3D pokazalo nozki i brzusio, a glowke wepchalo tam gdzie bylo malo wod plodowych i niewiele bylo widac.
Zdjecia nie dostalismy za to mamy plytke z nagraniem calego usg.
Aha. Nadal nie wiemy co bedzie, bo sie bokiem ulozylo i nie pokazalo- a co;) mimo to nie jestem zawiedziona ze nadal nie wiemy;) nie nastawialam sie na to az tak;)

Ancka - gratulacje siusiaka;)

Malgonia - a ile tabletek paracetamolu bralas? Bo mnie w szpitalu zawsze dawali po 2szt i lekarka tez mowila ze po 2szt bo jedna nigdy nie pomagala. Trzymaj sie kochana- miejmy nadzieje ze niedlugo te dolegliwosci mina a Ty bedziesz mogla cieszyc sie ciaza;)

Sle fluidki - bez zdjecia ale za to mega szczesliwe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buziaki;)

reklama
Ewikewikspecjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I dla pozostałych w potrzebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super wiadomości kobietki! Szkoda że Wczesniej nie poczytalam, może by wieczór w pracy lepiej minął :)
Annecka rzeczywiście wcześnie, mi dokładnie w pełnym 13 powiedziała że raczej chłopak ale mogła to być jeszcze przerosnieta łechtaczka. A Ty co czujesz? Bo ja u siebie na chłopca, ciekawe jak kobieca intuicja
Carolla, ciesz się pogodą bo ja tu doły i doliny łapie, zimno, deszczowo i buuuu Najedz się truskawek, czereśni i przywiez słonka. Ja do tej pory slabo ruchy czuję a Piotrus juz dawno szalał. Gdyby nie Doppler w domu to bym juz 100x u gp była...
Pozdrawiam wszystkie Kobietki

Do góry