reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

Malgonia - tak się cieszę że u was wszystko ok :-)

Dziewczyny proszę jutro o 19 o modlitwę i kciuki bo czeka nas usg genetyczne... tak strasznie się denerwuje :-(

reklama
karaiwina wyglądasz cudownie!!!!!!!
A Wiki biegunka minęła po 2 tygodniach i nie wiadomo o co chodziło.....

Małgonia gratulacje :) tak bardzo się cieszę :)

Tyle zaciążonych dziewczyn tutaj jest :) A zaraz będzie jeszcze więcej. Cudowne te nasze forum :)))

A ja nie mam na nic czasu, dlatego Was tak zaniedbuje...
Poniżej powód mojego zaniedbywania :D

DSCN2372.jpgDSCN2374.jpg

Załączniki

• DSCN2372.jpg
    DSCN2372.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 111
  • DSCN2374.jpg
    DSCN2374.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 111
anncka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze.... postaraj się wyciszyć i uspokoić... bo wiem, że martwić i tak się będziesz....

malgonia... cudowne wieści..... wiem jak bałaś się tej wizyty a teraz patrz... kolejny krok za Wami :-)

Cześć dziewczyny

anncka trzymam &&&&, ale wiem, że wszystko będzie ok

michalina_ch piękny ten Twój powód zaniedbywania - wybaczone

U mnie jeszcze ponad tydzień do wizyty -jejku jak mi sie czas dłuży

Hej dziewczynki;)

Ale w PL piekna pogoda sie nam trafila;) nie wazne ze ciuchy na chlodniejsze dni zabrane i leza, choc jest ich wiekszosc...trzeba sie cieszyc;)
Dzisiaj wieczorem mam usg i czekam na nie jak na szpilkach.
Chcialabym zeby wszystko z dzidzia bylo dobrze. A tak sie martwie.
Tak sie czasem zastanawiam czy w moim brzucholu perystaltyka daje o sobie znac czy juz dzidziol sie rucholi;) to mnie troche uspokaja przy zalozeniu tej drugiej opcji...;)

Karaiwina, Mika - piekne brzucholki;)
Malgonia - kawal dzidzoola;)
Pietrucha - ta chusta bedzie szczesliwa;)
Ewik - super ze cos ruszylo z praca;) oby to otoczenie okazalo sie milsze;)

Pozdrawiam cala reszte;)
BUZIOLE;)

Caro witaj w Polsce :-) Jesteś w ciąży pod patronatem ptasiej kupy więc musi być dobrze, nic się nie martw! :tak::-D
Eska, hop, hop :happy2:
Celta jakieś wieści????

Carollina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte i daj od razu znaka po wizycie! Coś mi się widzi, ze to już ruchy najmniejszego członka rodziny sie powoli rozkręcają. Który to tydzień??

reklama
Ewik - no nie pomyslalam ze patronat nad moja ciaza przejela ptasia kupa. Ale moze rzeczywiscie tak jest;) co by to nie bylo - jesli szczescie przynosi to jest dobrze;)

Karaiwina - jesli dobrze licze to juz jest 15t5d czyli koncowka 16 tygodnia i mysle ze to calkiem mozliwe;) na 100% pewna nie jestem bo sa bardzo delikatne i bardzo rzadkie;)

Wizyte mam dopiero ok 19 ale u tej pani gin musze brac pod uwage opoznienie i to dosyc duze...

Do góry